18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δυναμικά το «παρόν» της έδωσε η Cytavision, στις εκδηλώσεις της UEFA για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014

    ribery_avec_le_trophee_de_meilleur_joueur_de_luefa

    Δυναμικά το «παρόν» της έδωσε η Cytavision, στην επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014, που διοργανώθηκε από την UEFA, το διήμερο 29 και 30 Αυγούστου στο Μονακό.

    Ο εκπρόσωπος της Cytavision και παρουσιαστής των εκπομπών UCL (UEFA Champions League), Αλέξης Πάμπος, ήταν προσκεκλημένος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις κληρώσεις του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, ενώ συμμετείχε και στη ζωντανή ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη την περίοδο 2012 -2013.

    Την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στο «Γκριμαλντί Φόρουμ», 53 δημοσιογράφοι (ένας από κάθε χώρα-μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας) απένειμαν με την ψήφο τους το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος οδήγησε την Μπάγερν στην κατάκτηση τριών τίτλων (πρωτάθλημα και κύπελλο Γερμανίας, καθώς και Τσάμπιονς Λιγκ).

    Ο 30χρονος αριστερός εξτρέμ έλαβε υπερδιπλάσιες ψήφους (36) από το δεύτερο Λιονέλ Μέσι (Μπαρσελόνα, 14 ψήφοι) και δωδεκαπλάσιες από τον τρίτο Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης, 3 ψήφοι).

    Η Cytavision, μέσω του εκπροσώπου της, παρευρέθηκε επίσης στη συνέντευξη Τύπου του κορυφαίου παίκτη Φρανκ Ριμπερί αμέσως μετά τη βράβευσή του, στο gala-dinner της UEFA για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014. Επίσης, συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, της οποίας προηγήθηκε η κλήρωση που έχρισε τον ΑΠΟΕΛ ως αντικαταστάτη της Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του UEFA Europa League.

    Η συμμετοχή της Cytavision σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως αυτή της UEFA, επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της να παραμείνει η πρώτη επιλογή των Κύπριων φιλάθλων και η έδρα όχι μόνο του κυπριακού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles