16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δώρα πολλά… από τη Samsung και την Alpan Telecom!

    Πολύ θα θέλαμε όλοι να υπήρχε ένας Άγιος Βασίλης να μας μοιράζει απλόχερα πλούσια δώρα. Ευτυχώς, το ρόλο αυτό ανέλαβε για φέτος η Alpan Telecom με το Μεγάλο Διαγωνισμό Samsung!

    Η Samsung φόρεσε την… κόκκινη στολή και μοιράζει εκατοντάδες high tech δώρα. Από 21 Νοεμβρίου 2011 μέχρι 21 Ιανουαρίου 2012 θα μοιράσει συνολικά: 9 Samsung Galaxy SII, 5 Samsung Galaxy Note, 4 Samsung Galaxy Nexus, 45 ψηφιακές κάμερες Samsung, 9 laptop Samsung, 2 Smart TVs Samsung 40’’ και 450 Bluetooth Samsung!

    Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ. Ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ονειρεμένο ταξίδι για 4 άτομα στην Disneyland στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας έτσι με τον πλέον ιδανικό τρόπο το μεγαλύτερο διαγωνισμό που έγινε ποτέ!

    Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αγορά κινητού ή tablet Samsung που φέρει τη σφραγίδα εγγύησης της Alpan Telecom, του επίσημου διανομέα των κινητών συσκευών/tablets Samsung στην Κύπρο. Κινητά ή tablets Samsung με την εγγύηση της Alpan Telecom θα βρείτε σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές σε όλη την Κύπρο.

    Κάθε κινητό ή tablet Samsung φέρει έναν 15ψήφιο κωδικό συσκευής (IMEI) που μπορείτε να βρείτε είτε στο εξωτερικό μέρος της συσκευασίας του προϊόντος είτε μέσα στην ίδια τη συσκευή, κάτω από την μπαταρία του κινητού. Στέλνετε τον κωδικό αυτό με SMS στο 1212 (χρέωση ανά SMS 0.10 σεντ, συμπ. Φ.Π.Α) και λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση. Όσο μεγαλύτερο το ποσό της αγοράς σας, τόσο περισσότερες οι συμμετοχές!

    Γι’ αυτό, φτιάξτε τη λίστα σας, χαρίστε κινητά ή tablets Samsung στην οικογένεια και στους φίλους σας και η Alpan Telecom, σαν… αληθινός Αη Βασίλης, θα σας χαρίσει ακόμα περισσότερα! Περισσότερες πληροφορίες στο www.samsungmobilecy.com

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles