25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Εντυπωσιακό λανσάρισμα του Sony Xperia Z στη Γαλλία

    sony-xperia-z-purple2

    Εντυπωσιακό ήταν το προχθεσινό επίσημο λανσάρισμα του Sony Xperia Z στη Γαλλία ! Θα το θυμούνται για χρόνια οι Γάλλοι, αφού η Sony φαίνεται να ωριμάζει και τείνει να γίνει η μεγάλη κυρία στο χώρο της κινητής!

    Εκτός από το λανσάρισμα  του  Sony Xperia Z, η Sony παρουσίασε ακόμη δύο εξαιρετικής εμφάνισης συσκευές, που βασίζονται στον πρωτότυπο σχεδιασμό του Xperia Z.

    Η εταιρεία κατάφερε με την παρουσίαση των Xperia SP και Xperia L, να δώσει ευρύτητα στη γκάμα της συστήνοντας στον κόσμο την νέα σειρά Xperia, που είναι επηρεασμένη από το κορυφαίο Z (και το ZL βεβαίως). Αυτό είναι σίγουρα μία εξαιρετική πρακτική, αφού εκμεταλλεύεται την εξαιρετική εικόνα και τις κριτικές που έχει λάβει η ναυαρχίδα της.

    Το νέο Sony Xperia SP είναι ένα προσιτό 4G LTE smartphone που σχεδιαστικά έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Xperia Z.

    Διαθέτει οθόνη 4,6 ιντσών HD με Mobile BRAVIA Engine 2 και προσφέρει, σύμφωνα με την εταιρεία, ευκρινείς εικόνες και εξαιρετική φωτεινότητα, ενώ αναλύει τον τύπο περιεχομένου που εμφανίζεται σ’ αυτή προσαρμόζοντας την εικόνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Το Sony Xperia SP διαθέτει κάμερα 8MPixels με αισθητήρα Exmor RS, υποστηρίζει NFC και LTE, ενώ διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon MSM8960 στα 1.7GHz.

    Διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο, με ένα “διάφανο” strip για notifications στο κάτω μέρος της συσκευής, αρκετά πιο εξελιγμένο από αυτό που είχαμε δει σε προηγούμενες υλοποιήσεις της εταιρείας.

    Για παράδειγμα, όταν παίζετε ένα κομμάτι, ο φωτισμός δεν ταιριάζει απλά με το εξώφυλλο του album, αλλά μπορεί να “πάλλεται” στο ρυθμό της μουσικής σαν τα γραφικά ενός equalizer. Το συγκεκριμένο strip σας επιτρέπει να προγραμματίσετε διαφορετικές ειδοποιήσεις ανάλογα με το ποιος σας καλεί, ώστε να γνωρίζετε από πού προέρχεται μία κλήση χωρίς καν να κοιτάξετε την οθόνη της συσκευής σας.

    Η συσκευή τρέχει το Android 4.1.2 ενώ αναμένεται να διατεθεί στην αγορά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, μαζί με το life style Xperia L που η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα. Πρόκειται για ένα “fashion”, οικονομικό μοντέλο που συνδυάζει πολύ καλό εξοπλισμό για την κατηγορία. Ενσωματώνει την εξαίρετη φωτογραφική εμπειρία της Sony, εφόσον διαθέτει κάμερα 8MPixels, (πράγμα αρκετά σπάνιο για συσκευή της «οικονομικής» σειράς), η οποία είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα Exmor RS! Χρησιμοποιεί λειτουργία HDR διασφαλίζοντας ότι οι φωτογραφίες και το βίντεο θα είναι «καθαρά», ακόμα και τη νύχτα ή απέναντι σε δυνατό φως και το dedicated πλήκτρο για την κάμερα, ενεργοποιείται ακριβώς σε ένα δευτερόλεπτο.

    Διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών FWVGA, NFC, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4, χρονισμένο στο 1GHz, 8GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD, αλλά και «καλή» αυτονομία στην μπαταρία. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android v4.1.

    To Xperia L θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος Ιουνίου 2013 και θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, κόκκινο αλλά και σε άλλες «μοδάτες» αποχρώσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles