18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ευκαιρίες εξωστρέφειας μέσα από το παγκόσμιο εμπορικό δίκτυο της Ariba

    Το Ariba Discovery, που αποτελεί στην ουσία μια cloud-based δωρεάν υπηρεσία εύρεσης νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και πελατών της Ariba, παρέχει στα μέλη του την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 17εκατ. επιχειρηματικές ευκαιρίες συνολικού ύψους $5δις. το χρόνο.

    Portrait of a woman internet shopping with a credit card

    Χιλιάδες αγοραστές χρησιμοποιούν πλέον καθημερινά αυτή την συγκεκριμένη μηχανή αντιστοίχησης αγοραστών – προμηθευτών για να καλύψουν άμεσες ανάγκες τους. Ήδη, τόσο στην Ελλάδα όσο και Κύπρο, πάνω από 500 εταιρίες είναι ήδη μέλη του Ariba Discovery όπου εταιρίες όλων των μεγεθών έχουν δυνατή on-line παρουσία, με δυνατότητες διαμόρφωσης και διαχείρισης του προφίλ τους αλλά και προβολής των προϊόντων τους.

    Το Ariba Discovery ως μέρος του Ariba Network, του μεγαλύτερου παγκοσμίως εμπορικού δικτύου συνεργατών, αντλεί τα οφέλη του μοντέλου δικτυακής οικονομίας στις επιχειρήσεις. Περισσότερες από 1 εκατομμύριο επιχειρήσεις σε 190 χώρες, χρησιμοποιούν το Ariba Network πραγματοποιώντας εμπορικές συναλλαγές ύψους $465δις το χρόνο.

    Όσες εταιρίες επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες του Ariba Discovery μπορουν να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο link: https://service.ariba.com/Discovery.aw/111826/aw?awh=r&awssk=pvgbkAh9&dard=1&ancdc=1#b0

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles