23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ευρυζωνικές συνδέσεις: Μόλις στο 74% κατά μέσο όρο, της διαφημιζόμενης ονομαστικής ταχύτητας που χρεώνεται στους καταναλωτές!

    Μόλις στο 74 %, κατά μέσο όρο, της διαφημιζόμενης ονομαστικής ταχύτητας που χρεώνεται στους καταναλωτές, διαμορφώνεται η πραγματική ταχύτητα στις σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις σύμφωνα με νέα μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε.).

    Όπως σαφώς αποτυπώνεται στην έρευνα και στη σχετική ανακοίνωση της Ε.Ε. η διαδικτυακή ταχύτητα που παρέχεται στους καταναλωτές δεν ανταποκρίνεται στις τιμές που χρεώνονται.

    Το γεγονός αυτό έκανε την αντιπρόεδρο της Επιτροπής και Επίτροπο για το Ψηφιακό Θεματολόγιο Neelie Kroes να δηλώσει: «Είναι η πρώτη φορά που η διαφορά μεταξύ διαφημιζόμενης και πραγματικής ευρυζωνικής ταχύτητας επιβεβαιώνεται με συγκρίσιμα και αξιόπιστα δεδομένα από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.» Η ίδια πρόσθεσε πως «οι καταναλωτές χρειάζονται περισσότερα δεδομένα αυτού του είδους για να μπορούν να επιλέγουν με πλήρη επίγνωση, γι’ αυτό και θα επαναλάβουμε το εγχείρημα. Αυτά τα πρώτα αποτελέσματα αποτελούν, κατά την άποψή μας, μια επιπλέον απόδειξη της ανάγκης για μια πραγματική συνδεδεμένη ενιαία αγορά.»

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles