17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ζήσε το Call Of Duty Black Ops 2 στα Public και μπες στην ένταση της μάχης!

    Τo διάσημο Call Of Duty Black Ops 2, το παιχνίδι που αγαπήθηκε με πάθος από τους απανταχού gamers, βρίσκεται ήδη και στα καταστήματα Public στα Mall Of Cyprus στη Λευκωσία και MyMall στη Λεμεσό.

    Όλοι οι λάτρεις του gaming, έχουν τώρα  την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά στα Public Mall Of Cyprus στη Λευκωσία και MyMall στη Λεμεσό, το Call Of Duty: Black Ops 2 μπαίνοντας στην ένταση της μάχης του 2025.

    Μερικά από τα κύρια  χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

    • Η δράση λαμβάνει χώρα το 2025 σε ένα σετ μάχης που φαντάζει ιδιαίτερα φουτουριστικό και με πολλές σημαντικές αλλαγές στην μορφή του πλανήτη, ενώ πρωταγωνιστής του νέου Call Of Duty: Black Ops 2 είναι ο Dave Mason.
    • Ο βασικός εχθρός είναι ο Raul Menendez ο οποίος θα παρουσιαστεί στην αρχή της ιστορίας με γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα 80’s. Φτάνοντας στο σήμερα ο Menendez έχει καταφέρει να γίνει ένας πανίσχυρος τρομοκράτης. To σενάριο του Call of Duty: Black Ops 2 έχει αναλάβει ο David Goyer, ο οποίος έχει στο portfolio του σημαντικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων και το The Dark Knight.
    • Οι αναδρομές στο παρελθόν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, με την υποστήριξη του συνταγματάρχη Oliver North και την πιστότητα της Treyarch. Η ιστορία στο νέο μέρος του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από τον πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας για διάφορα σπάνια στοιχεία μετάλλου και άλλων υλικών που στο 2025 θα αξιοποιούνται για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εξοπλισμό.

    Στο Game Call of Duty: Black Ops 2 η δράση είναι ασταμάτητη. Οι παίχτες παίρνουν την θέση τους στην ελίτ των ειδικών δυνάμεων και αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας μυστικές αποστολές από όλα τα μέρη του κόσμου. Το Call Of Duty: Black Ops 2 ανήκει στα First Person Shooter παιχνίδια που η ιστορία και το gameplay τους αφορά μάχες με πυροβόλα όπλα, στα οποία ο χρήστης αναλαμβάνει να παίξει με προοπτική πρώτου-προσώπου, δηλαδή μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή που χειρίζεται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles