19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ζωντανή Σύνδεση Λευκωσίας – Βρυξελλών για απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας, μέσω της Υπηρεσίας Telepresence της Cyta

    Η Cyta, ως ο Πλατινένιος Χορηγός της Κυπριακής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προγραμμάτισε για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 δημοσιογραφική διάσκεψη, κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει ζωντανή σύνδεση, μέσω της Υπηρεσίας “Telepresence”, μεταξύ της Λευκωσίας και των Βρυξελλών για παρουσίαση του έργου της Κυπριακής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

    Στη σύνδεση θα μιλήσουν, από τη Λευκωσία, ο Υφυπουργός Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα κ Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ Στέφανος Στεφάνου, ενώ από τις Βρυξέλλες θα μιλήσει ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ Κορνήλιος Κορνηλίου. Στη σύνδεση θα συμμετάσχει και η Αθήνα με τον εκεί Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ Ιωσήφ Ιωσήφ, καθώς και παρατηρητές από την επερχόμενη Ελληνική Προεδρία.

    Η σύνδεση όπως αναφέρεται και πιο πάνω, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Telepresence (Κτίριο Σχολής) των Κεντρικών Γραφείων της Cyta, στη Λευκωσία και θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Cyta κ Στάθης Κιττής.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles