16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ημερίδα της SAP για την Ενίσχυση του Κυπριακού Προγράμματος Ανάκαμψης

    Ημερίδα με θέμα «Cyprus Recovery & IT’s role in its Enablement – an IT Vendor’s Point of View» πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες από την SAP Κύπρου και το Υπουργείο Οικονομικών.

    sap 325 (71)

    Η ημερίδα που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου και της  πρεσβείας  της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, βασίστηκε στην μεγάλη εμπειρία της εταιρείας στην υποστήριξη της αποτελεσματικότερης λειτουργίας του δημοσίου τομέα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

    Κατά την διάρκεια της ημερίδας, στελέχη της SAP συζήτησαν με κρατικούς αξιωματούχους τη δυνατότητα ενσωμάτωσης καινοτόμων λύσεων πληροφορικής σε βασικές προτεραιότητες των μεταρρυθμιστικών σχεδίων της κυβέρνησης και συζήτησαν παραδείγματα για το πώς άλλες κυβερνήσεις έχουν χρησιμοποιήσει λύσεις υψηλής τεχνολογίας κατά την αναδιάρθρωσή τους.

    Ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης, χαιρέτησε την εκδήλωση χαρακτηρίζοντάς την ως μια ευκαιρία δημιουργικής ανταλλαγής ιδεών και προτάσεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον κυπριακό δημόσιο τομέα, εκφράζοντας συνάμα την εκτίμησή του προς τη Γερμανίδα Πρέσβειρα και την εταιρεία SAP για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν στο να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με στελέχη της Κυπριακής δημόσιας υπηρεσίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles