13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ημερίδα Cytanet για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας στο Διαδίκτυο: «Συνδέσου με σεβασμό»

    Με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Cyberethics”, η Cytanet διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Συνδέσου με σεβασμό». Στόχος της ημερίδας είναι η κατανόηση των δικαιωμάτων, αλλά και των ευθυνών των χρηστών του διαδικτύου, με ιδιαίτερη έμφαση στα κοινωνικά δίκτυα.

    Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013, από τις 8:45 μέχρι τις 12:30, στο Royal Hall στην εντός των τειχών Λευκωσία. Επισυνάπτεται χάρτης.

    Στην ημερίδα θα παρευρεθούν 800 περίπου μαθητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και θα μιλήσουν οι κ.κ. Ευστάθιος Παπάνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας και  Γιώργος Τσούβελος, Ψυχολόγος – Εκπρόσωπος της ομάδας παρέμβασης «ΟΜΠΡΕΛΑ». Επίσης, η νεαρή Ιφιγένεια Κωβαίου θα μιλήσει για την εμπειρία της στον εθισμό από τη χρήση του διαδικτύου.

    Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα φιλμάκια που δημιούργησαν μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης σχετικά με το θέμα και θα βραβευτούν οι καλύτερες συμμετοχές. Η ημερίδα θα κλείσει με διάλογο ανάμεσα στους μαθητές, με θέμα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εφήβων και των νέων στο διαδίκτυο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles