20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Εταιρεία Hama Distribution ΕΠΕ Αναλαμβάνει την Αντιπροσωπεία των Ακουστικών Urbanears στην Ελλάδα

    Urbanears 1

     

    Τα ακουστικά Urbanears ανήκουν στην εταιρεία Ζoundindustries, μια σχετικά νέα εταιρεία το ξεκίνημα της οποίας έγινε το 2008, όταν οκτώ φιλόδοξα άτομα ενώθηκαν για να σχηματίσουν μια εταιρεία που θα μπορούσε μέσα σε 3 χρόνια να προμηθεύει ακουστικά πάνω από 95 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

     

    Τα Urbanears έχουν χτίσει την επιτυχία τους σε μερικά απλά συστατικά όπως την πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τον εργονομικό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Αυτά τα στοιχεία είναι που βοήθησαν τα Urbanears να διαδοθούν σε ολόκληρο τον κόσμο και έκαναν τους καταναλωτές να τα αγαπήσουν.

     

    Η γκάμα των ακουστικών Urbanears περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από σειρές προϊόντων, οι οποίες είναι έτσι σχεδιασμένες που θα ικανοποιήσουν διαφορετικές ανάγκες κι προτιμήσεις. Μεταξύ αυτών τα “Bagis”. Μια σειρά από In Ear ακουστικά που εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί και περιλαμβάνουν ελαστικό περίβλημα που ελαχιστοποιεί τις απώλειες που προκαλούνται από την τριβή. Τα “Plattan” τα τέλεια κλασσικά ακουστικά με πρόσθετα χαρακτηριστικά πέρα και πάνω από τα συνηθισμένα. Αγοράζοντας ακουστικά “Plattan” μπορείτε να μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική με ένα φίλο, αφού διατίθεται μαζί ο αντάπτορας Zoundpug που επιτρέπει τη σύνδεση με δεύτερα ακουστικά. Τα “Zinken” που είναι σχεδιασμένα για μια πιο επαγγελματική χρήση. Διαθέτουν περιστρεφόμενο κάλυμμα που αγκαλιάζει τα αυτιά για μεγαλύτερη άνεση, ρυθμιζόμενη κεφαλή και ταυτόχρονα είναι κατασκευασμένα από ειδικά επιλεγμένα υλικά για να διατηρούνται φρέσκα και καθαρά.

     

    urbanears 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles