21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η εταιρεία Trust Insurance Cyprus επιλέγει τη λύση SAP CRM for Insurance

    titlepending FBO ID

    Η SAP και ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της AMS-Advanced Management Solutions Ltd ανακοίνωσαν την συμφωνία για υλοποίηση της λύσης SAP CRM for Insurance στην εταιρεία Trust Insurance Cyprus, μέλος του  Ομίλου – Nest Investments Holdings  (Cyprus) Limited.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο επέλεξε την λύση SAP CRM for Insurance επιδιώκοντας την κάλυψη των  αναγκών της εταιρείας για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος της λύσης SAP είναι η ενοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών που αφορούν όλο τον κύκλο εξυπηρέτησης του πελάτη πετυχαίνοντας έτσι όχι μόνο αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών αλλά και μείωση του κόστους.

    Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει η εταιρεία AMS-Advanced Management Solutions Ltd με εξειδίκευση τόσο στις λύσεις SAP Business All-in-One και SAP BusinessObjects Business Intelligence  όσο και στον τομέα των ασφαλιστικών εταιρειών αφού το χαρτοφυλάκιο των πελατών της συμπεριλαμβάνει επιπλέον καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

    Η Trust Insurance Cyprus, αποτελεί ένα σύγχρονο και δυναμικό οργανισμό που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Στόχος της να προσθέτει περισσότερη αξία στα χρήματα του πελάτη (Best Value for Money) προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα στο ίδιο κόστος. Το όραμα της Εταιρείας ως “Ηγετική Παρουσία Mέσα από Kαινοτόμες Iδέες και Άριστη Εξυπηρέτηση” αγκαλιάζεται από τις αξίες της οι οποίες καθορίζονται από ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια.

    H SAP, με περισσότερους από 700 πελάτες στον ασφαλιστικό κλάδο παγκοσμίως,  παρέχει έναν πλήρη χάρτη λύσεων, με τον οποίο καλύπτει το σύνολο των αναγκών μιας σύγχρονης ασφαλιστικής εταιρείας.  Η λύση SAP CRM for Insurance δίνει στις ασφαλιστικές εταιρείες τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιταχύνουν τις πωλήσεις και να βελτιώσουν τα επίπεδα και τον χρόνο που απαιτείται για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

    Με αυτήν την ολοκληρωμένη λύση οι ασφαλιστές είναι σε θέση να ετοιμάσουν με ακρίβεια λεπτομερείς αναφορές πωλήσεων, να αποκτήσουν γρήγορα, άμεσα και σε πραγματικό χρόνο πλήρη εικόνα των δεδομένων του πελάτη και να παρέχουν αποδοτικά και σε βάθος υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles