16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta διοργανώνει εκδηλώσεις με επίκεντρο τα παιδιά: “Χαμόγελα Παντού”

    χαμογέλα παντού

    Η  Cyta δίνει συνέχεια σε προηγούμενες κοινωνικές τις δράσεις σκορπώντας χαμόγελο αισιοδοξίας στην κυπριακή κοινωνία, που δοκιμάζεται έντονα αυτή την περίοδο, εξαιτίας τής οικονομικής κρίσης.

    Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά διοργανώνει εκδηλώσεις με επίκεντρο τα παιδιά για συλλογή τροφίμων, αλλά και χρημάτων, για στήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων και των οικογενειών που τα έχουν ανάγκη.

    Βασικό μήνυμα των εκδηλώσεων, που θα διοργανωθούν το Σάββατο 15 Ιουνίου παγκύπρια, σε κεντρικά Cytashop, είναι “Χαμόγελα Παντού”. Μέσα από την έμπρακτη συνεισφορά και στήριξή της στην κοινωνία της Κύπρου, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι από τη μέρα της ίδρυσής της, η Cyta επιθυμεί να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να δουν το μέλλον θετικά, μέσα από τα μάτια των παιδιών.

    Η Cyta καλεί λοιπόν το κοινό να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στα πιο κάτω καταστήματα Cytashop παγκύπρια και να  στηρίξει με χαμόγελο την προσπάθεια όλης της Κύπρου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά:  Λευκωσία-Cytashop Ονασαγόρου – Λεμεσός-Cytashop Αγίας Φυλάξεως – Πάφος-Cytashop Λεωφ. Γρίβα Διγενή (Κεντρικό) –  Λάρνακα-Cytashop Ζήνωνος Πιερίδη (Κεντρικό) και Δερύνεια-Cytashop Ελευθερίας (Κεντρικό)

    Στις εκδηλώσεις προσωπικό της Cyta θα συλλέγει παιδικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάλα και άλλες παιδικές τροφές, πάνες, παιγνίδια, ενώ θα “κερνά” παγωτό, μουσική και διασκέδαση. Για κάθε Cytashop έχει διαμορφωθεί ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει, ανάλογα με το χώρο, τραγούδια από τοπικές χορωδίες, ραδιοφωνικά live links, ζωγραφική προσώπου και ξυλοπόδαρους ή ακόμη και ποδηλατοδιαδρομές από παιδικούς ποδηλατικούς ομίλους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το υλικό που θα μαζευτεί, θα δοθεί, κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους, στη Λευκωσία στην Ομάδα “Αγκαλιάζω”, στη Λεμεσό στην Ομάδα “Το χαμόγελο της ζωής”, στη Λάρνακα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, στην Πάφο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πάφου και στο Παραλίμνι στο ΚΕΠΑ “Άγιος Χριστόφορος”.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles