20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta Ελλάδος τιμήθηκε με το «Βραβείο Ανάπτυξης»

    Η Cyta Ελλάδος κέρδισε, στο πλαίσιο του 13ου Διεθνές Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών «Infocom World», το «Bραβείο Ανάπτυξης». Το συνέδριο, με τίτλο «Ψηφιακή Ελλάδα: Η επόμενη μέρα της κρίσης», διοργανώθηκε στις 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα από την Smart Press.

    Παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον κ. Σωκράτη Κάτσικα, Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος κ. Μιχάλης Αχιλλέως αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει η εταιρεία, ώστε να συνεχίζει την επιτυχημένη της αναπτυξιακή πορεία εν μέσω οικονομικής κρίσης. Απέδωσε την επιτυχία αυτή στις πολύ γερές βάσεις που έχει, ως θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου παροχέα ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών επικοινωνιών της Κύπρου. Η διάκριση αυτή, είπε επίσης ο κ. Αχιλλέως, ισοδυναμεί με επιβράβευση των στρατηγικών επιλογών της Cyta και είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της διοίκησης και των εργαζομένων. «Ως εκ τούτου», κατέληξε, «ένα τέτοιο βραβείο έχει μία ιδιαίτερη σημασία και μας γεμίζει υπερηφάνεια».

    Η Cyta Ελλάδος, αναπτύσσοντας ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στις περιοχές δραστηριοποίησής της, καλύπτει σήμερα περίπου το 68% του συνόλου της χώρας, ενώ ο αριθμός των πελατών της έχει ξεπεράσει τις 220.000. Έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα μία σημαντική επένδυση στην ελληνική αγορά των τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία αποδεικνύει με την ταχεία αλλά και υγιή ανάπτυξή της ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα συνεχίζει να ανθεί και η ικανότητα προσαρμογής σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον αποτελεί χρυσό κανόνα επιτυχίας.  Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cyta Ελλάδος λαμβάνει δεύτερη φορά διάκριση για τους εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσιάζει. Στο παρελθόν τής έχει απονεμηθεί και βραβείο «Επιχειρηματικής Αριστείας» (Business Excellence).

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles