24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Cyta ενδυναμώνει την προώθηση νέων ιδεών μέσα από το TEDxNicosia 2014

    Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στο Σατιρικό Θέατρο στη Λευκωσία, το TEDxNicosia 2014, με θέμα “Perspectives”, με Στρατηγικό Συνεργάτη τη Cytamobile-Vodafone και Χορηγό τη Cytanet, για 2η συνεχόμενη χρονιά.

    Audience

    Η όλη εκδήλωση προσέφερε μια μοναδική εμπειρία σε όσους παρευρέθηκαν, αφού οι δώδεκα ομιλητές άγγιξαν και ανέλυσαν διαφορετικά θέματα, όπως η νευρολογία, η κουλτούρα, η κοινωνιολογία, η εκπαίδευση, η επιχειρηματικότητα. Παράλληλα δύο δρώμενα (performances) με μουσική και χορό, ώθησαν το κοινό που συμμετείχε στην εκδήλωση, να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του, να διερωτηθεί ποια είναι η δική του “προοπτική” (perspective) και να εμπνευστεί.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εκδήλωση μεταδιδόταν μέσω ζωντανής σύνδεσης  live streaming από το δίκτυο της Cytanet, στην ιστοσελίδα του TEDxNicosia. Παράλληλα, για τις ανάγκες της μέρας, η Cytanet προσέφερε δωρεάν Wi-Fi για όλους τους παρευρισκομένους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν το κλίμα, τις ιδέες και τις εντυπώσεις τους, μέσω των προσωπικών τους σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, εκείνη τη στιγμή που προέκυπταν.

    Η Cytamobile-Vodafone θα παραμείνει Στρατηγικός Συνεργάτης και η Cytanet Χορηγός της προσπάθειας αυτής για ενδυνάμωση της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της διάδοσης ιδεών, και στην επόμενη εκδήλωση που θα διοργανωθεί στην Κύπρο, από την ομάδα του TEDxNicosia, πριν το τέλος του 2014, του TEDxYouth@Nicosia, η οποία θα μεταδίδεται, μέσω Live Streaming.

    Registration2

     

    TeamSpeakers2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles