24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Cyta στήριξε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Νέων 2012

    Η Cyta, δυναμικά πάντα δίπλα στον αθλητισμό, στήριξε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Νέων κάτω των 19 ετών (FIVB – SWATCH U19 Beach Volleyball World Championships), το οποίο πραγματοποιήθηκε στην παραλία των Φοινικούδων μεταξύ 11 και 14 Ιουλίου 2012. Τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος, πού αποτελεί μια από τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIVB) στις μικρές ηλικίες κάτω των 19 και 21 ετών, είχαν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Λάρνακας και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ). Η συγκεκριμένη, ήταν  η μεγαλύτερη διοργάνωση Beach Volley που έγινε ποτέ στην Κύπρο και χιλιάδες φίλαθλοι, ντόπιοι αλλά και ξένοι, την αγκάλιασαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

    Η Cyta, σταθερός υποστηρικτής του αθλητισμού και ιδιαίτερα μεγάλων διοργανώσεων αυτού του επιπέδου, προσέφερε, ανάμεσα σε άλλα, όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που χρειάστηκαν για να διασφαλιστεί η επιτυχία της διοργάνωσης. Παράλληλα, συμμετείχε στο χώρο με δικό της περίπτερο, από το οποίο προσφέρονταν αναμνηστικά δώρα, ενώ διεξάγονταν από εκεί, καθημερινά, διαγωνισμοί με μεγάλο αριθμό δώρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, τη  μέρα των τελικών αγώνων, η Cyta πρόσφερε τη δυνατότητα σε δυο άτομα να διεκδικήσουν και να κερδίσουν από ένα κινητό τηλέφωνο Sony Xperia Arc S.

    Ο Δήμος Λάρνακας και η ΚΟΠΕ, εκτιμώντας τη σημαντική συμβολή της Cyta στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και τη στήριξη που προσφέρει στον αθλητισμό γενικότερα, αποφάσισε όπως το κεντρικό γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων, το οποίο θα παραμείνει μόνιμα πλέον στον παραλιακό χώρο των Φοινικούδων, φέρει το όνομα Cyta Beach Volley Court.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles