13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta στα ΚΕΝ με πακέτα soeasy για όλους τους νεοσυλλέκτους

    Η Cyta στο πλαίσιο της πολύπλευρης στήριξης που παρέχει στην Εθνική Φρουρά, συνέχισε και φέτος, για δωδέκατη χρονιά, την προσφορά της προς τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες. Η προσφορά της Cyta, έχει πλέον καταστεί ετήσιος θεσμός, αφού όλοι οι νεοσύλλεκτοι, κατά την κατάταξή τους στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, λαμβάνουν από ένα πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας soeasy pay as you go, αξίας €15.

    Ο Πρόεδρος της Cyta κ. Στάθης Κιττής παραδίδει στον Υπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη τα πακέτα soeasy για τους νεοσυλλέκτους

    Σε μια σύντομη σεμνή τελετή που έγινε στο γραφείο του Υπουργού, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012, ο Πρόεδρος της Cyta κ. Στάθης  Κιττής παρέδωσε  στον Υπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη τα πακέτα soeasy για όλους τους νεοσυλλέκτους.

    Ο Υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε τη Cyta για το ενδιαφέρον της προς την Εθνική Φρουρά, ενώ ο κ. Κιττής επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να τη στηρίζει με κάθε τρόπο.

    Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Άμυνας κ. Χρήστος Μαληκκίδης, ο Διευθυντής ΕΠΥΠΑΜ Συνταγματάρχης (ΠΖ) κ. Μάριος Μακρυγιάννης, ο Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου και Εθιμοτυπίας Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) κ. Ανδρέας Τυρίμος και εκ μέρους της Cyta η Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων κ. Αλεξία Γιαλλουρίδου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles