20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta στηρίζει τις νέες ιδέες μέσα από το πρόγραμμα TEDxNicosia 2013

    TEDx_1

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου στη Λευκωσία, το TEDxNicosia με θέμα “Re-Think, Re-Generate, Re-Act”, με αποκλειστικό συνεργάτη τη Cytamobile-Vodafone και κύριο χορηγό τη Cytanet.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Παλλάς και πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία σε όσους παρευρέθηκαν. Με δώδεκα ομιλητές που άγγιξαν διαφορετικά θέματα, από την πληροφορική μέχρι τη γαστρονομία, η εκδήλωση του TEDxNicosia κατάφερε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το κοινό.

    Για όσους δεν είχαν εξασφαλίσει θέση για το μοναδικό αυτό γεγονός, με την τεχνική υποστήριξη της Cytanet, η εκδήλωση μεταδιδόταν μέσω ζωντανής σύνδεσης live streaming στην ιστοσελίδα του TEDxNicosia. Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι για τις  ανάγκες της μέρας η Cytanet πρόσφερε δωρεάν Wi-Fi για το κοινό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους παρευρισκομένους να μεταφέρουν το κλίμα, τις ιδέες και τις εντυπώσεις τους, μέσω των προσωπικών τους σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

    Η επιλογή αυτής της χορηγίας βασίζεται στο γεγονός ότι η Cytamobile-Vodafone ως μάρκα ταυτίζεται πάντοτε με την καινοτομία και την πρόοδο για ένα καλύτερο μέλλον, όσο και για τη συνεχή βελτίωση του δικτύου επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών. Αυτή είναι η πηγή έμπνευσης που χαρακτηρίζει την Cytamobile-Vodafone, που αποτελεί πνεύμα αισιοδοξίας και στήριγμα για τον κόσμο, φιλοσοφία που έδεσε άψογα με τις αξίες που πρεσβεύει και τους στόχους που θέτει το TEDxNicosia.

    Τόσο η Cytamobile-Vodafone ως αποκλειστικός συνεργάτης, όσο και η Cytanet ως πάροχος των διαδικτυακών υπηρεσιών, θα παραμείνουν υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής για ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας και για τις επόμενες τρεις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στην Κύπρο μέσα στο 2013, το TEDxChange (Αλλαγή), TEDxYouth (Νεολαία) and TEDxWomen (Γυναίκα).

    TEDx_3

    TEDx_4

    TEDx_5

    TEDx_2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles