21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta τιμήθηκε με το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο 5ο συνέδριο Infocom.cy 2013

    Mε το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τιμήθηκε η Cyta στο φετινό 5ο συνέδριο Infocom.cy με θέμα: «RePower Cyprus: Digital Evolution & Business Continuity», που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 12 Νοεμβρίου 2013.

    DSC_3318

    Κατά την απονομή του βραβείου, οι διοργανωτές τόνισαν ότι η Cyta έχει αποδείξει διαχρονικά και έμπρακτα ότι λειτουργεί με υπευθυνότητα σε κάθε επιχειρηματική της δραστηριότητα και στις σχέσεις της με όσους επηρεάζει, υπογραμμίζοντας ότι δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να εξυπηρετεί την κοινωνία. Σημείωσαν, επίσης, ότι για 52 χρόνια συνεισφέρει με συνέπεια στην ανάπτυξη της κυπριακής κοινωνίας και οικονομίας, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ψηλής τεχνολογίας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

    Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι η Cyta, με κάθε ευκαιρία και με πολυάριθμους τρόπους, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και ανάγκες της κοινωνίας, ενώ την ίδια ώρα, εφαρμόζει συστηματικά πρακτικές για την ελαχιστοποίηση αρνητικών επιπτώσεων από τα προϊόντα και τη λειτουργία της στο φυσικό περιβάλλον.

    DSC_3319

    Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Cyta κα Ρίτα Καρατζιά,  ευχαρίστησε τους διοργανωτές εκ μέρους των ανθρώπων της Cyta και δήλωσε: «η βράβευση αυτή αποτελεί για τη Cyta και τους ανθρώπους της αναγνώριση των μακροχρόνιων προσπαθειών τους στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Αποδεικνύει την υπεύθυνη λειτουργία του Οργανισμού, ο οποίος με το έργο του συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για την ευρύτερη κοινωνία» καταλήγοντας ότι η τιμητική αυτή διάκριση αντανακλά στο τι πραγματικά είναι η Cyta για την χώρα μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles