23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Cytavision ενημερώνει τους συνδρομητές της: Μετά από απόφαση της Lumiere, νέες χρεώσεις για τα κανάλια LTV

    H Cytavision ενημερώνει τους συνδρομητές της, που έχουν μηνιαία συνδρομή και στα Premium κανάλια LTV, ότι από την 1η Νοεμβρίου η εταιρεία Lumiere TV Public Company Ltd, αλλάζει την εμπορική της πολιτική και αυτό επηρεάζει και τους συνδρομητές της LTV που μεταφέρονται από την τηλεοπτική πλατφόρμα της Cytavision. Η Cytavision, ως μεταπωλητής των καναλιών της LTV, είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την εμπορική πολιτική που καθορίζει η εταιρεία Lumiere TV Public Company Ltd. Σύμφωνα με την νέα εμπορική πολιτική της, η Lumiere TV Public Company Ltd προχωρεί σε κατάργηση των πακέτων «LTV & LTV1» και  «LTV, LTV1 + LTVSports 1 & 2» και θα διαθέτει μόνο το πακέτο «LTV, LTV1, LTV Sports1-2 & LTV 2-3» με νέα αυξημένη μηνιαία συνδρομή.

    Η νέα μηνιαία συνδρομή παρουσιάζεται πιο κάτω:

    Οικιακοί συνδρομητές

    Πακέτο Υφιστάμενη Μηνιαία Συνδρομή

    (συμπ. ΦΠΑ)

    Νέα

    Μηνιαία Συνδρομή

    (συμπ. ΦΠΑ)

    LTV, LTV1, LTV Sports1-2 & LTV 2-3 €46,95 €50,86

    Δημόσιοι χώροι

    Πακέτο Υφιστάμενη Μηνιαία Συνδρομή

    (συμπ. ΦΠΑ)

    Νέα

    Μηνιαία Συνδρομή

    (συμπ. ΦΠΑ)

    LTV, LTV1, LTV Sports1-2 & LTV 2-3

    με 1 αποκωδικοποιητή

    €187,81 €203,44
    LTV, LTV1, LTV Sports1-2 & LTV 2-3

    με 2 αποκωδικοποιητές – ΝΕΟ

    €254,30

    Από τις 17 Σεπτεμβρίου 2012, όλοι οι συνδρομητές της Cytavision με μηνιαία συνδρομή στα κανάλια LTV, έχουν μεταφερθεί στο πακέτο  LTV, LTV1, LTV Sports1-2 & LTV 2-3» χωρίς επιπρόσθετη χρέωση μέχρι και την 1η Νοεμβρίου.

    Η Cytavision, σε συνεννόηση με τη Lumiere TV Public Company Ltd, έχει ενημερώσει με προσωπική επιστολή τους επηρεαζόμενους συνδρομητές της για την αλλαγή αυτή. Ταυτόχρονα, τους ενημέρωσε  ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να διατηρήσουν το πακέτο “LTV, LTV1, LTV Sports1-2 & LTV 2-3”, μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στον αριθμό 132 ή στα Cytashop.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 132 της Cyta. Τα τέλη θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Cytavision, στη διεύθυνση www.cytavision.com.cy, μετά την ημερομηνία εφαρμογής τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles