15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η DHL κέρδισε το EMC Blue Sky Supplier Sustainability Award 2014

    innovationp

    Η DHL ήταν τελικά  η νικήτρια του τρίτου ετήσιου διαγωνισμού EMC Blue Sky Supplier Sustainability Award 2014. Με το βραβείο αυτό, η EMC, κορυφαία εταιρία στην ανάπτυξη και διάθεση τεχνολογίας υποδομών πληροφορικής, αναγνώρισε στην DHL την υποδειγματική υποβολή εκθέσεων σχετικά με τις επιδόσεις της στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης, καθώς και τα αποτελέσματα του προγράμματος της εταιρείας στον τομέα της κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης.

    Οι υποψήφιοι για το EMC Blue Sky Supplier Sustainability Award 2014 αξιολογήθηκαν με βάση διάφορα κριτήρια, όπως: τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των πρωτοβουλιών τους, τη δημιουργικότητα τους στην αντιμετώπιση των προκλήσεων, την καινοτομία της προσέγγισης τους, τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των ενεργειών τους και τη συνολική δέσμευση για ενεργή συμμετοχή, διαφάνεια και συνεχή βελτίωση. Η DHL κατατάχθηκε στην πρώτη γραμμή μεταξύ των εταιριών που αξιολογήθηκαν με βάση τα πιο πάνω κριτήρια.

    Σημειώνεται ότι η DHL ανήκει στον Όμιλο Γερμανικών Ταχυδρομείων DHL (Deutsche Post DHL), τα έσοδα του οποίου ξεπέρασαν τα 55 δισ. ευρώ το 2013.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles