13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η SUPERTOOTH στην Ελλάδα μέσω Κύπρου!

    Μετά την επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια η  SUPERTOOTH στην Κυπριακή αγορά μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της A.KYRIAKOU TELECOMMUNICATION LTD, από τον περασμένο Οκτώβριο ανατέθηκε στην κυπριακή εταιρεία η ευθύνη της  επίσημης εξουσιοδοτημένης διανομής των προϊόντων SUPERTOOTH και για την ελληνική αγορά.

    Η θετική πορεία της SUPERTOOTH στην κυπριακή αγορά αποτέλεσε ουσιαστικά και τον πιο καθοριστικό παράγοντα στην απόφαση Της Γαλλικής εταιρείας,  να αναθέσει στην A.KYRIAKOU TELECOMMUNICATION LTD την ευθύνη της διανομής των προϊόντων SUPERTOOTH και για την Ελληνική αγορά. Όλη η γκάμα της SUPERTOOTH θα διανέμεται πλέον επίσημα τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο , μέσω της Κυπριακής εταιρείας  Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ltd .

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Κύπρο οι πιο σημαντικές αλυσίδες λιανικής πώλησης  τεχνολογικών προϊόντων εμπιστεύονται και έχουν στα ράφια τους την σειρά των προϊόντων της SUPERTOOTH, αφού θεωρούν ότι αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση με άρτια υποστήριξη από τον τοπικό αντιπρόσωπο.

    Η SUPERTOOTH έχει μια μοναδική γκάμα από συσκευές ήχου , car kit αυτοκινήτου, ηχεία αναπαραγωγής μουσικής και ασύρματα ακουστικά αναπαραγωγής μουσικής, όλα σε απόδοση υψηλής ευκρίνειας όπως τα ( BODDY, HD, MELODY, DISCO).

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles