19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Καταστήματα Στεφανής: Συμφωνία Συνεργασίας με την Samsung Hellas

    Πολλές αλλαγές αναμένεται να επιφέρει η απόφαση της Samsung Hellas για εφαρμογή νέου business mode στην αγορά της Κύπρου. Μια από τις αναμενόμενες αλλαγές αφορά τον τρόπο διανομής των προϊόντων της εταιρείας, αφού η Samsung Hellas θα προχωρήσει στην επιλογή – τοποθέτηση 3-4 μεγάλων εταιρειών που θα είναι οι κύριοι μεταπωλητές (key accounts), των προϊόντων Samsung στην αγορά της Κύπρου (κάτι ανάλογο με την πολιτική που εφαρμόζει στην Κύπρο και η SONY).

    Οι εταιρείες αυτές (key accounts) θα μπορούν να προμηθεύονται απευθείας από την Samsung Hellas τα προϊόντα που διακινούν και πωλούν μέσα από τα καταστήματα τους.

    Ήδη, η εταιρεία Στεφανής προχώρησε στην υπογραφή της σχετικής συμφωνίας συνεργασίας με την Samsung Hellas και σύντομα αναμένεται να παραλάβει τις πρώτες ποσότητες προϊόντων Samsung τις οποίες και θα διαθέτει πλέον μέσω των καταστημάτων της.

    Εκτιμάται ότι με την εφαρμογή του νέου τρόπου διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας στην Κύπρο η Samsung θα αποκτήσει ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στις τιμές των προϊόντων, αφού δεν θα παρεμβάλλεται ενδιάμεση εταιρεία  (με την λογική του αντιπροσώπου όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles