18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε ο νέος Χρυσός Οδηγός Επιχειρήσεων 2013 από τη Cyta με νέες διαδραστικές εφαρμογές για συσκευές smartphone!

    Cyta_neos katalogos

    Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Χρυσού Οδηγού Επιχειρήσεων Κύπρου 2013 από τη Cyta, με ανανεωμένες πληροφορίες για επιχειρήσεις που κάνουν συναλλαγές με άλλες επιχειρήσεις (Business to Business). Ο Χρυσός Οδηγός Επιχειρήσεων αποστέλλεται δωρεάν σε επιχειρήσεις, επιμελητήρια, συλλόγους και κρατικούς φορείς και διατίθεται παράλληλα από όλα τα Cytashops.

    Καινοτομία της νέας έκδοσης είναι η διαδραστικότητα του οδηγού που επιτυγχάνεται μέσω της υπηρεσίας Shortcut, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας (image recognition). «Πίσω» από κάθε έντυπη διαφήμιση έχει τοποθετηθεί επιπρόσθετο υλικό, όπως οπτικοακουστικό υλικό σε μορφή video ή σύνδεσμοι (links) που παραπέμπουν σε ιστοχώρους με περισσότερες πληροφορίες ή που βοηθούν στην άμεση επικοινωνία με τη σχετική εταιρεία.  Επίσης μπορεί κάποιος εύκολα να προωθήσει και να μοιραστεί μια διαφήμιση από τον οδηγό μέσω email, sms, twitter και facebook.

    Για να έχει κάποιος πρόσβαση στη νέα αυτή υπηρεσία, χρειάζεται να εγκαταστήσει σε συσκευή smartphone (iOS /Apple, Android, Windows) τη δωρεάν εφαρμογή Shortcut Reader, να σαρώσει οποιαδήποτε διαφήμιση από τον κατάλογο και θα έχει στη διάθεση του όλο το σχετικό υλικό.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος Χρυσός Οδηγός Επιχειρήσεων 2013 της Cyta, έχει τυπωθεί  σε 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

    Όσοι επιθυμούν να παραλάβουν δωρεάν τον οδηγό, μπορούν απλά να επικοινωνήσουν με το 8000 88 88 (Δευτέρα – Παρασκευή 07:30-14:00) ή ηλεκτρονικά στο [email protected], να αφήσουν το όνομα και τη διεύθυνσή τους και θα τους σταλεί ταχυδρομικώς σε λίγες μέρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles