21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MTN: Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις σε μαθητές δημοτικών σχολείων

    Με την συνδρομή της ΜΤΝ και με στόχο κανένα παιδί να μη στερηθεί τη χαρά των γιορτών, η εταιρεία έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές δημοτικών σχολείων των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας να παρακολουθήσουν δωρεάν δύο παραστάσεις του παιδικού μιούζικαλ «Άρα Μάρα Κουκουνάρα», που χορηγεί η ΜΤΝ.

    2013-12-18 09 36 48Την παράσταση παρακολούθησαν 1.100 μαθητές της Έκτης και Πέμπτης δημοτικού των ΖΕΠ Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.

    Οι μαθητές μεταφέρθηκαν από τα σχολεία στο θέατρο με ιδιωτικά λεωφορεία των οποίων το κόστος ανέλαβε η ΜΤΝ.

    Παρόντες στην παράσταση ήταν ο CEO της ΜΤΝ, κ. Philip Van Dalsen, ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Παναγιώτης Κύρου και ο σκηνοθέτης κ. Γιώργος Τσιάκκας. 

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο CEO της ΜΤΝ επεσήμανε τα ακόλουθα:  «Στην MTN γνωρίζουμε πολύ καλά τις οικονομικές δυσχέρειες που ορισμένοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν και το πώς αυτές επηρεάζουν και τα παιδιά. Σήμερα, κάνουμε ένα δώρο σε 1.100 μαθητές σχολείων των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας. Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο, μια ψυχαγωγική και πολιτιστική εμπειρία. Αυτό το δώρο είναι ο τρόπος μας να πούμε ευχαριστώ για την υποστήριξή σας αυτό το χρόνο και να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά θα νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles