24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΜΤΝ: Υποστήριξε ενεργά και συμμετείχε ως χορηγός στο πρόσφατο Startup Weekend Cyprus

    swcy

    Επέκταση της στρατηγικής της ΜΤΝ να συμβάλει καθοριστικά στην ένταξη της Κύπρου στη ψηφιακή εποχή και να αναδείξει τις οικονομικές και επιχειρηματικές διεξόδους που αυτή μπορεί να δημιουργήσει, ιδιαίτερα σε κρίσιμες  ομάδες, όπως είναι οι νέοι φοιτητές και επιστήμονες, αποτελεί η επιλογή στήριξης των startup.

    Στο πλαίσιο αυτό, η ΜΤΝ υποστήριξε ενεργά και συμμετείχε ως χορηγός στο πρόσφατο  Startup Weekend που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου στο Research and Technology Building του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

    Ο κ. Philip Van Dalsen CEO της ΜΤΝ δήλωσε: «Μέχρι και πριν τη δραστηριοποίηση της ΜΤΝ, θεσμοί και επιχειρήσεις δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στη νεανική επιχειρηματικότητα. Δικαιωνόμαστε που το κάναμε πρώτοι και ανοίξαμε το δρόμο και σε άλλους να ασχοληθούν με το ψηφιακό μέλλον της Κύπρου. Είμαστε υπερήφανοι για τις κυπριακές ομάδες και αναζητούμε τρόπους να τις στηρίξουμε, όπως το Startup Weekend Cyprus. Συνεχίζουμε να παρέχουμε πόρους και ευκαιρίες, εκπαίδευση και δικτύωση στους νέους επιχειρηματίες της Κύπρου».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles