20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα υπηρεσία «ALL IN ONE» της καρτοκινητής MTN PayAsYouGo

    Print

    Την νέα υπηρεσία, ALL IN ONE της καρτοκινητής MTN PayAsYouGo παρουσίασε πρόσφατα η MTN. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι συνδρομητές της MTN PayAsYouGo, πέραν όλων των άλλων, έχουν και την δυνατότητα έκπτωσης έως και 15% σε αλυσίδες café, εστιατορίων και καταστημάτων με ρούχα, οπτικά και είδη τεχνολογίας σε όλη την Κύπρο. Για να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας, οι συνδρομητές της MTN επιδεικνύουν στο ταμείο, το αντίστοιχο bar code από το ALL IN ONE APP στο κινητό τους και η έκπτωσή τους ενεργοποιείται αυτόματα.

    Παράλληλα, το ALL IN ONE HAPPENINGS, περιλαμβάνει όλες τις hot συναυλίες, street events και άλλες εκδηλώσεις, ενημερώνει τους συνδρομητές για τα αποκλειστικά MTN PayAsYouGo happenings που διοργανώνονται, καθώς και για διαγωνισμούς. Επιπρόσθετα, το ALL IN ONE BUZZ, παρέχει στους χρήστες του ALL IN ONE APP άμεση και πλήρη ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και τις σημαντικές εξελίξεις από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι όσοι συνδρομητές MTN PayAsYouGo κατεβάσουν το ALL IN ONE APP μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση όπου ένας τυχερός θα βρεθεί στην φαντασμαγορική συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί με ένα φίλο του και με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

    mtn_lady_gaga_athens

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles