22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες προσφορές από τη Cyta: Θέλεις Tablet ή Laptop; Θέλεις διαδίκτυο στο σπίτι;

    Η Cyta επανέρχεται με νέες  προσφορές για νέους και υφιστάμενους πελάτες της. Οι νέοι και υφιστάμενοι πελάτες των τριών υπηρεσιών Σταθερής Τηλεφωνίας, Cytanet και Cytavision μπορούν να αποκτήσουν τώρα σε προνομιακή τιμή, Tablet ή Laptop, τελευταίας τεχνολογίας σε 24 μηνιαίες δόσεις.  Προϋπόθεση για την εξασφάλιση των Tablet ή Laptop είναι η υπογραφή 24μηνου συμβολαίου για τις τρεις υπηρεσίες. Η προσφορά που ισχύει από 21 Νοεμβρίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων έχει ως έξεις :

    • Tablet από €7,50 το μήνα (συμπ. ΦΠΑ)επιλογή ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μοντέλα και
    • Laptop από €18,50 το μήνα (συμπ. ΦΠΑ)επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα.

    Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται να έχουν διαδίκτυο στο σπίτι, μπορούν να επωφεληθούν και από τη νέα προσφορά της Cyta, για δωρεάν εγκατάσταση του εξοπλισμού που απαιτείται για σύνδεση στο διαδίκτυο.

    Οι πελάτες που επιθυμούν ταυτόχρονη εγκατάσταση Cytanet & Cytavision μπορούν να αποκτήσουν τις δυο υπηρεσίες με τέλος εγκατάστασης μόνο €19,65 (συμπ. ΦΠΑ.)

    Η προσφορά ισχύει με την υπογραφή 12μηνου συμβολαίου στην υπηρεσία Cytanet για τα προϊόντα Internet Home ή DSL Access Home. Η προσφορά θα ισχύει από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2011.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy, στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 132, στον αποκλειστικό συνεργάτη της Cyta Telefone και στα καταστήματα Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles