14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ΔΣ στο Σύνδεσμο Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών Κύπρου

    Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΣΕΤΗΛ) κατά την διάρκεια της οποίας έγινε και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. 

    Το νέο ΔΣ  απαρτίζεται από τους ακόλουθους: Σολωμός Κυριάκου, Παναγιώτης Αντωνιάδης, Χριστόδουλος Στεφανής, Αντώνης Παπαλεοντίου, Περικλής Θεοδωρίδης, Μαρίνος Τρύφωνος, Κώστας Γούναρης, Στέλιος Κωνσταντίνου και Γιάννης Διάκος.

    Ο απερχόμενος πρόεδρος του συνδέσμου κος Σολωμός Κυριάκου μιλώντας κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων της τελευταίας διετίας, χαρακτήρισε τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών ως ένα παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας για τα πρώτα χρόνια ζωής του αλλά και ως παράδειγμα αντοχής για τον τρόπο που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει την ύφεση της κυπριακής οικονομίας των τελευταίων χρονών.

    solomos
    ο κος Σολωμός Κυριάκου

    Ο κος Κυριάκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κλάδος της κινητής τηλεφωνίας συμπληρώνει φέτος 26 χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας στην Κυπριακή αγορά. Αν κάποιος επιχειρούσε σήμερα να κάνει έναν σύντομο απολογισμό, με βάση την ανάπτυξη και τη συνεισφορά του κλάδου στην Κυπριακή Οικονομία, θα μπορούσε σίγουρα να τον χαρακτηρίσει ως ένα παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας για τα πρώτα χρόνια ζωής του αλλά και ως παράδειγμα αντοχής για τον τρόπο που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει την ύφεση της κυπριακής οικονομίας των τελευταίων χρονών.

    H Αγορά των Τηλεπικοινωνιών, όπως άλλωστε και το σύνολο της Κυπριακής οικονομίας- έχει υποστεί τις συνέπειες της ΒΑΘΙΑΣ οικονομικής κρίσης. Οι  εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μέλη του συνδέσμου μας, παρά τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες και χωρίς καμία απολύτως στήριξη, συνέχισαν την επιχειρηματική τους πορεία, διαμορφώνοντας κατάλληλα τη στρατηγική τους, όχι μόνο για να αντεπεξέλθουν στα νέα μειωμένα μεγέθη της αγοράς αλλά και για να συμβάλουν στην  γενικότερη προσπάθεια  ανάκαμψης της κυπριακής οικονομίας.  Πέραν τούτου όμως θεωρώ ότι είναι πλέον αναγκαίο να αναζητήσουμε νέες βάσεις – νέα επιχειρηματικά μοντέλα – νέους επιχειρηματικούς πόρους  που θα βοηθήσουν στην επιβίωση των εταιρειών σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται σήμερα».

    Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης απασχόλησαν επίσης τα φλέγοντα θέματα της οικονομίας, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, τα προβλήματα των επιχειρήσεων μελών του συνδέσμου  καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης του Συνδέσμου – επίλυση οργανωτικών αδυναμιών – διατήρηση εσωτερικής συνοχής, ώστε ο Σύνδεσμος  Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, να αποτελεί ένα ισχυρό συλλογικό όργανο εκπροσώπησης  των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο τομεα των τηλεπικοινωνιών.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles