14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο κατάστημα BIONIC στο εμπορικό κέντρο της Aγλαντζίας – πολύ κοντά στο πανεπιστήμιο Κύπρου.

    Η αλυσίδα καταστημάτων BIONIC διευρύνει το δίκτυο της με το 3ο κατάστημα που  ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην Λεωφόρο Λάρνακας 110  στην  περιοχή της Αγλαντζιας. Με τη λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος, η BIONIC δραστηριοποιείται πλέον δυναμικά στην περιοχή της Λευκωσία με σημαντική παρουσία σε 2 πολύ κομβικά σημεία στην Ακρόπολη , και το νέο κατάστημα που βρίσκεται πολύ κοντά στο πανεπιστήμιο Κύπρου.

    Το νέο κατάστημα BIONIC, παρουσιάζει μοναδικό πλεονέκτημα εύκολης πρόσβασης, ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο Κύπρου, και σε αυτό το πλαίσιο η επισκεψιμότητα του αναμένεται να φτάσει σε υψηλά επίπεδα σε ετήσια βάση.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο κατάστημα BIONIC , θα προσφέρει στους επισκέπτες του πολλές επιλογές μέσα από μια τεραστία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας.

    Με 3 καταστήματα σε κομβικά σημεία , η BIONIC εστιάζει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τον καταναλωτή και στην ανανέωση και στην ενδυνάμωση των υπαρχόντων καταστημάτων με φιλικούς και λειτουργικούς χώρους, με στόχο να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που θέτει η εταιρεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles