16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέο SanDisk Extreme 3.0 USB flash drive: Μεταφέρει αρχεία 40GB σε χρόνο.. «όσο κρατάει ένα τσιγάρο»!

    cz80_5ffrontview_5fclosed_5fHiresΕίναι απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό.. Το νέο SanDisk Extreme 3.0 USB flash drive μπορεί να μεταφέρει και να αποθηκεύσει μεγάλα αρχεία έως και 10 φορές πιο γρήγορα με ταχύτητες έως και 190MB/s. Παράλληλα μειώνει δραματικά τους χρόνους αναμονής για τους καταναλωτές αφού η μεταφορά μικρών αρχείων γίνεται σχεδόν στιγμιαία, ενώ και για τα κάπως μεγαλύτερα αρχεία, όπως Πχ ένα αρχείο 3GB η μεταφορά γίνεται σε ελάχιστο χρόνο (γύρω στα 20 δευτερόλεπτα).

    Αυτό που είναι απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό, είναι ότι ακόμη και αρχεία των 40GB μεταφέρονται με το νέο SanDisk Extreme 3.0 USB flash drive σε 240 δευτερόλεπτα η αλλιώς σε χρόνο.. « όσο κρατάει ένα τσιγάρο..» στα τέσσερα λεπτά δηλαδη!

    Σχεδόν κάθε SanDisk USB drive και όλες οι μονάδες στη νέα σειρά περιλαμβάνουν ασφαλή κρυπτογράφηση αρχείων και προστασία με κωδικό πρόσβασης. Το SanDisk SecureAccess ™ λογισμικό παρέχει 128-bit AES κρυπτογράφηση αρχείων και προστασία με κωδικό πρόσβασης για τα ιδιωτικά αρχεία, αφήνοντας το υπόλοιπο του δίσκου που διατίθενται για ξέγνοιαστη ανταλλαγή. Για πρόσθετη προστασία και άνεση, προσφέρεται 2 GB ασφαλούς online αποθηκευτικού χώρου για εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και πρόσβαση από οποιοδήποτε web browser.

    Η SanDisk προσφέρει επίσης downloadable Cloud Catcher ™ λογισμικό, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας και να οργανώσουν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

    Τέλος, το SanDisk Extreme USB flash drive υποστηρίζεται από εφόρου ζωής εγγύηση και είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο σε 16GB μέχρι 64GB χωρητικότητες.

    SanDisk 2013-06-20 Roll up banner 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles