16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Οι δύο μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού Video on Demand της Cytavision ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο της Euro Disney!

    Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της υπηρεσίας Video On Demand της Cytavision, με δυο μεγάλους τυχερούς να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το μαγικό κόσμο της Euro Disney.

    Τόσο η τύχη, αλλά πολύ περισσότερο η αγάπη τους για τον κινηματογράφο, τους εξασφάλισαν από ένα ταξίδι στο μαγικό αυτό προορισμό για τέσσερα άτομα, για τρία βράδια, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.  Οι δύο τυχεροί συνδρομητές  είναι:

    • Ο κ. Φίλιος Δημητριάδης (νικητής Μαΐου)
    • Ο κ. Αναστάσης Μουζούρη (νικητής Ιουνίου)

    Ο διαγωνισμός της υπηρεσίας Video On Demand της Cytavision, είχε διάρκεια από την 1η Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουνίου και απευθυνόταν αποκλειστικά στους συνδρομητές της Cytavision που νοίκιασαν πέντε ή περισσότερες ταινίες από την ταινιοθήκη της υπηρεσίας Video On Demand. Για την επιλογή των νικητών, πραγματοποιήθηκαν δύο ηλεκτρονικές κληρώσεις, μια για το μήνα Μάιο και μια για το μήνα Ιούνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ταινιοθήκη της υπηρεσίας Video On Demand διαθέτει πάνω από 250 ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, που ανανεώνονται συνεχώς, από τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο Sony, Fox και Disney. Επιπλέον, οι συνδρομητές της υπηρεσίας, πριν ενοικιάσουν κάποια ταινία, μπορούν να δουν το διαφημιστικό της βίντεο (trailer), συνοπτική περιγραφή, τους ηθοποιούς, τη διάρκεια, καθώς επίσης και άλλες πληροφορίες, που κάνουν ακόμη πιο εύκολη την επιλογή τους.

    Η Cyta εύχεται στους δύο νικητές και στην παρέα που θα τους συνοδεύσει ένα υπέροχο, μαγικό ταξίδι και η εμπειρία αυτή να τους μείνει αξέχαστη!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles