18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι μισοί άντρες θα χώριζαν με την σύντροφο τους αν αποκτούσε παραπάνω κιλά

    Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από τις ιστοσελίδες AskMen.com και Cosmopolitan.com και παρά την αντίληψη που επικρατεί στους άντρες, μονάχα το 18% των γυναικών ενδιαφέρονται για τα… προσόντα του συντρόφου τους, ενώ σχεδόν το 50% των αντρών που συμμετείχαν δήλωσαν πως θα χώριζαν με την σύντροφο τους αν αυτή αποκτούσε παραπάνω κιλά, σε αντίθεση με μόλις το 20% των γυναικών.

    Τα δυο τρίτα των αντρών δήλωσαν επίσης πως είχαν φαντασιώσεις για τις φίλες των συντρόφων τους, σε αντίθεση με το ένα τρίτο των γυναικών.

    Ένας άντρας είναι περισσότερο πιθανό να πει ψέματα για τον αριθμό των συντρόφων του (50%) από τις γυναίκες (35%) (χμμμ…γιατί δεν μας ξαφνιάζει ιδιαίτερα αυτό;;)

    Για το ποιος πληρώνει σε ένα ραντεβού, το 59% των αντρών πιστεύουν πως πρέπει να πληρώσει όλο τον λογαριασμό, τουλάχιστον μέχρι να εξελιχθεί η σχέση σε κάτι πιο σταθερό. Το 38% των γυναικών πιστεύουν πως πρέπει να πληρώνουν το μερίδιο τους, σε αντίθεση με το 33% που πιστεύουν πως πρέπει να πληρώνει ο άντρας.

    Τέλος, όσον αφορά τα social media, μονάχα το 38% των γυναικών δεν θα είχαν πρόβλημα ο σύντροφος τους να γίνει “friend” με μια πρώην του –  η πλειοψηφία των αντρών είναι πιο άνετοι με αυτό το θέμα και δήλωσαν πως δεν έχουν πρόβλημα, αλλά θεωρούν το cybersex chat ή το sexting πράξη ερωτικής απάτης.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles