18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι Judas Priest και WhiteSnake στην Αθήνα… θα τα σπάσουν!

    Judas+Priest+JPBand

    Να ένα event που θα μείνει στην ιστορία του φετινού καλοκαιριού. Δύο μύθοι του “σκληρού ήχου” θα βρεθούν μαζί στην Αθήνα  την Τρίτη 5 Ιουλίου, οι Judas Priest – στην τελευταία περιοδεία της καριέρας τους – και οιWhitesnake θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου, σε μια συναυλία που θα είναι κυριολεκτικά με τέρμα τα γκάζια (ή τους ενισχυτές να πούμε καλύτερα;)

    Τι θα ακούσουμε;

    Οι Judas Priest ανακοίνωσαν πως η περιοδεία τους αυτή θα είναι η τελευταία. Για να το γιορτάσουν λοιπόν στο set list θα περιλάβουν τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε δίσκο, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

    Οι άλλοι γερόλυκοι της Metal, οι Whitesnake θα κάνουν ένα show – ανασκόπηση της επιτυχημένης καριέρας τους αλλά και θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο Forevermore, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

    Πληροφορίες event:

    • Ποιος: Judas Priest & Whitesnake
    • Πού: Πλατεία νερού, του Ολυμπιακού Πόλο Παλαιού Φαλήρου
    • Πόσο και από πού: Εισιτήρια Πωλούνται ήδη προς 50 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 58 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του συναυλιακού χώρου.
    • Περισσότερες λεπτομέρειες;  www.detoxevents.gr

    whitesnake-forevermore-2011

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles