21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, απολογείται με ανοικτή επιστολή για τους χάρτες στο iOS 6

    Σε μια σπάνια κίνηση ( ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση και για μας εδώ στην Κύπρο.. ) προχώρησε την περασμένη Παρασκευή η Apple, η οποία απολογήθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν με τους χάρτες στο νέο iOS 6. Μάλιστα, η απολογία έγινε με τη μορφή ανοικτής επιστολής του Τιμ Κουκ, διευθύνοντος συμβούλου του αμερικανικού κολοσσού. Στην επιστολή αυτή ο διευθύνων σύμβουλος παραδέχεται στην αστοχία του λογισμικού και προτρέπει τους πελάτες να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές λύσεις.

    Το περιεχόμενο της επιστολής του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Apple Τιμ Κουκ για τους χάρτες στο iOS 6

    Στην Apple, προσπαθούμε να φτιάξουμε εξαίρετα προϊόντα που δίνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Με την κυκλοφορία των νέων Χαρτών μας την προηγούμενη εβδομάδα, δεν τηρήσαμε αυτή τη δέσμευσή μας. Λυπούμαστε ειλικρινά για τον εκνευρισμό που προκαλέσαμε στους πελάτες μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τους Χάρτες καλύτερους.
    Λανσάραμε τους Χάρτες αρχικά με την πρώτη έκδοση του iOS. Όσο περνούσε ο καιρός, θέλαμε να παρέχουμε στους πελάτες μας καλύτερους χάρτες που θα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως τις turn by turn directions, την ενσωμάτωση φωνητικών εντολών, το Flyover και τους vector-based maps. Για να το καταφέρουμε αυτό, έπρεπε να δημιουργήσουμε μία νέα εκδοχή των Χαρτών από το μηδέν.
    Υπάρχουν περισσότερες από 100 εκατομμύρια iOS συσκευές που χρησιμοποιούν τους Apple Maps, με ολοένα και περισσότερες συσκευές να συμπορεύονται μαζί μας κάθε μέρα. Σε μία εβδομάδα μόνο, οι χρήστες iOS με τους νέους χάρτες, έχουν αναζητήσει περισσότερες από 500 εκατομμύρια τοποθεσίες. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούν οι πελάτες μας τους χάρτες μας, τόσο καλύτεροι θα γίνουν και εκτιμούμε βαθύτατα το feedback που έχουμε λάβει από εσάς.
    Όσο βελτιώνουμε τους Χάρτες, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές λύσεις, κατεβάζοντας εφαρμογές χαρτών από το App Store, όπως τα Bing, MapQuest και Waze, ή να χρησιμοποιήσετε χάρτες της Google ή της Nokia, πηγαίνοντας στις ιστοσελίδες τους και δημιουργώντας ένα εικονίδιο της web app τους στην αρχική σας οθόνη.
    Οτιδήποτε κάνουμε στην Apple, στοχεύει στο να κάνουμε τα προϊόντα μας τα καλύτερα του κόσμου. Ξέρουμε ότι το περιμένετε αυτό από εμάς και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα μέχρι οι Χάρτες να ανταποκριθούν σε αυτό το πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles