19.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι Linkin Park εισβάλουν στην αγορά της Silicon Valley

    Οι Linkin Park αποτελούν εδώ και χρόνια ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της μουσικής βιομηχανίας, με εκατομμύρια πωλήσεις και άλλους τόσους φανατικούς οπαδούς. Το πλέον χαρακτηριστικό τους γνώρισμα όλα αυτά τα χρόνια ήταν η σκληρή δουλειά, αφού δεν σταματάνε να περιοδεύουν ποτέ και γενικότερα είναι άκρως δημιουργικοί, δουλεύοντας διαρκώς επάνω σε πολλά projects. Απ΄ότι φαίνεται ήρθε η ώρα να εμπλακούν και σε ένα άλλο χώρο, και αυτός δεν είναι άλλος από την Silicon Valley και το χώρο της τεχνολογίας.

    Linkin-Park-

    Ανήσυχα μυαλά όπως είναι λοιπόν, οι Linkin Park ίδρυσαν την Machine Shop Ventures, μία εταιρεία που ψάχνει τις καλύτερες ιδέες για startups που μπορούν να αλλάξουν την consumer πραγματικότητα. Όπως δήλωσαν στο CNNMoney μέχρι στιγμής έχουν επενδύσει στην εφαρμογή ιδιωτικής μετακίνησης Lyft, στο free-trade app Robinhood και στο Shyp, μία εφαρμογή για να μεταφέρει κανείς με πλωτό τρόπο οτιδήποτε θελήσει.
    Σίγουρα το μακρινό 1996 που ξεκίνησαν, τότε που υπήρχαν ακόμα οι κασέτες, δεν περίμεναν πως κάποια μέρα θα βρεθούν στην Silicon Valley να ψάχνουν για καινούργιες τεχνολογικές ιδέες, ωστόσο όπως δηλώνουν το να βρίσκονται γύρω από αυτή την κουλτούρα και ανθρώπους που είναι απίστευτα έξυπνοι και ψάχνουν διαρκώς την καινοτομία, είναι κάτι που τους εμπνέει απίστευτα.
    Όπως είπαν χαρακτηριστικά ο κόσμος της μουσικής είναι κάποιες φορές πολύ σκληρός αφού βρίσκεσαι να δουλεύεις ατελείωτες ώρες με την ανταμοιβή σου να είναι πολύ μικρή. Αντίθετα στις περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας η προσπάθειά σου αναγνωρίζεται και σου δίνουν ακόμα περισσότερα κίνητρα για να εξελίξεις τις ιδέες σου και να βρεις ακόμα περισσότερες.
    “Δουλεύουμε με ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Τα κίνητρά τους είναι μεγαλύτερα από το να πουλήσουν ένα άλμπουμ”. Δεν έχουν κι άδικο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles