17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πέντε δισεκατομμύρια smartphones, έως το 2016

    Παρά την εντεινόμενη διεθνή οικονομική ύφεση, η Qualcomm, που όπως είναι γνωστό κατασκευάζει ορισμένα από τα chips που χρησιμοποιούνται σε γνωστές συσκευές στην αγορά των smartphones, όπως το ολοκαίνουριο Nexus 4 της Google και ορισμένες συσκευές LG, παρουσίασε  στη διάρκεια ετήσιας συνάντησης που έγινε στο San Diego, μια πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία των αναλυτών της, αναμένεται να πουληθούν πέντε δισεκατομμύρια συσκευές smartphones, έως το τέλος του 2016. Για την Qualcomm «το κινητό επαναπροσδιορίζει ολόκληρη την αγορά των υπολογιστών» βέβαια, με την εταιρεία να σημειώνει ότι οι «απαιτήσεις των καταναλωτών για συνδεσιμότητα, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και φορητότητα θα έχουν ως αποτέλεσμα μία αναπτυσσόμενη πορεία της Qualcomm σ’ αυτή την κατηγορία».

    Η εταιρεία αναμένει ακόμη περί τα 650 εκατομμύρια πωλήσεις laptops και tablets, αλλά και διπλασιασμό της αγοράς των mobile broadband λύσεων για συμβατές συσκευές.

    Τέλος, σημειώνεται  ότι το περιεχόμενο που θα «έρχεται» σπίτι μας, μέσω υπηρεσιών Internet αναμένεται να τριπλασιαστεί έως τις 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles