21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S5: Δωρεάν ασφάλιση συσκευής για 12 μήνες με τα προγράμματα RED της Cytamobile-Vodafone!

    Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, το βράδυ, στο Ochio στη Λευκωσία, στην παρουσία των ΜΜΕ και εκλεκτών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου smartphone Samsung Galaxy S5 που κυκλοφόρησε επίσημα με τα προγράμματα RED από τη Cytamobile-Vodafone.

    28 3

    Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη Cytamobile-Vodafone και τη Samsung, όπου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έγινε ζωντανή επίδειξη των λειτουργιών του νέου smartphone. Εκ μέρους της Samsung η κα Αναστασία Αδάμ, Mobile Marketing Manager της εταιρείας, παρουσίασε τα πολλά πλεονεκτήματα του νέου Samsung Galaxy S5, όπως η full HD super AMOLED οθόνη, ο γρήγορος  επεξεργαστής που ενσωματώνει η συσκευη καθώς και η νέα λειτουργία save battery mode.

    28 2

    Εκ μέρους της Cytamobile-Vodafone ο κ. Πέτρος Χαραλάμπους παρουσίασε τα πλεονεκτήματα που μπορούν να απολαμβάνουν οι πελάτες που θα αποκτήσουν το Samsung Galaxy S5 μαζί με τα RED, όπως 12 μήνες δωρεάν ασφάλιση για ζημιά από τυχαία πτώση, υγρασία και φθορά της μπαταρίας (Η προσφορά ισχύει για τους πελάτες που θα συνδεθούν με RED μέχρι το τέλος Μαΐου), δωρεάν video γκολ και φάσεις του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, η υπηρεσία multiSIM που επιτρέπει  την χρήση μέχρι και πέντε συσκευών με τον ίδιο λογαριασμό, καθώς και η δυνατότητα απόκτησης του Samsung Galaxy S5 χωρίς αρχικό κόστος με το πρόγραμμα RED 4.

    28 1

    Σημειώνεται ότι οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone είχαν πρώτοι την ευκαιρία μεταξύ 7-10 Απριλίου να δουν από κοντά το Samsung Galaxy S5 σε συνδυασμό με τα RED, σε επιλεγμένα Cytashop και καταστήματα συνεργατών και να το προκρατήσουν σε συνδυασμό με τα RED σε όλα τα καταστήματα ή και στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.Cytamobile-Vodafone.com ή να απευθύνονται στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Cyta 132, καθώς και στα καταστήματα του Δικτύου Πωλήσεων Cytamobile-Vodafone (Cytashop, Telefone, Αηλιώτης, Sound Tech, Hadjimitsis, Αcapella, Smart Com).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles