15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πραγματοποιήθηκαν από την MTN, οι ευχές 2 παιδιών του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για ένα ταξίδι στην Disneyland!

    Η MTN, σε μια δύσκολη εποχή όπου η αλληλεγγύη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, ιδιαίτερα για τα παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη, αναπτύσσει σειρά πρωτοβουλιών, συνεισφέροντας στην κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες που έχουν ανάγκη.

    Πρόσφατα σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η MTN δεσμεύθηκε να εκπληρώνει δύο ευχές κάθε χρόνο για τα παιδιά με ανίατες ασθένειες.

    Κάνοντας την δέσμευση της πράξη η MTN, εκπλήρωσε τον περασμένο Ιούνιο στο ετήσιο δείπνο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», τις ευχές 2 παιδιών για ένα ταξίδι στη μαγική Disneyland του Παρισιού.

    Στο δείπνο, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ανέφερε: «Ευχαριστούμε την MTN γιατί χάρισε στα παιδιά ένα ταξίδι χαράς και ξεγνοιασιάς μακριά από την ανησυχία που αφορά την πορεία της υγείας τους».

    Από την πλευρά της MTN ο κ. Philip van Dalsen επισήμανε τη συγκίνηση των ανθρώπων της εταιρείας για την ευκαιρία που έχουν να εισπράξουν τόσο απλόχερα τη χαρά ενός παιδιού και δεσμεύτηκε ότι η MTN θα είναι παρούσα κάθε χρόνο συμβάλλοντας στην αποστολή του συνδέσμου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles