18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Προσφορές Cytanet για φοιτητές: Μειωμένα τέλη, δωρεάν εγκατάσταση Internet Home και δυνατότητα απόκτησης laptop ή tablet!

    Ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς αλλά και των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, η Cytanet προχώρησε και φέτος σε μια σειρά ελκυστικών προτάσεων που περιλαμβάνουν προσφορές ειδικά για φοιτητές, δωρεάν εγκατάσταση προϊόντων Internet Home μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 και δυνατότητα απόκτησης laptop ή tablet.

    cytanet

    Μειωμένα τέλη για φοιτητές

    Ειδικότερα οι προσφορές για φοιτητές, παρέχουν την δυνατότητα έκπτωσης 15% στη μηνιαία συνδρομή Internet Home μέχρι το τέλος των σπουδών των φοιτητών, ή έκπτωση μέχρι και 48% στη μηνιαία συνδρομή της 2ης σύνδεσης Internet Home στο χώρο διαμονής του φοιτητή, αρκεί να υπάρχει ήδη πρώτη σύνδεση στο σπίτι της οικογένειάς του.

    Σημειώνεται ότι η διαδικασία για να επωφεληθούν οι φοιτητές από τις πιο πάνω προσφορές είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η προσκόμιση των στοιχείων που επιβεβαιώνουν τη φοιτητική τους ιδιότητα.

    Δωρεάν εγκατάσταση προϊόντων Internet Home μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

    Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη δέσμευση στην υπηρεσία και οι πελάτες επωφελούνται επιπρόσθετα δωρεάν τη συνδρομή του 12ου μήνα. Η δωρεάν συνδρομή του 12ου μήνα ισχύει και για όλους τους υφιστάμενους πελάτες που επιλέγουν να υπογράψουν ετήσια δέσμευση.

    Επιπλέον, οι πελάτες των προϊόντων Ιnternet Home, απολαμβάνουν μια πληθώρα διευκολύνσεων, ανάμεσά τους και δωρεάν σύνδεση με την υπηρεσία Cytanet Wireless Zone, για ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα 150+ Hotspot παγκύπρια.

    Προσφορά για την απόκτηση laptop ή tablet

    Όλοι οι πελάτες της Cytanet που έχουν ένα από τα προϊόντα Internet Home, με την υπογραφή 24μηνης δέσμευσης μπορούν να επιλέξουν ένα κουπόνι αξίας €120, €240 ή €360 για να αποκτήσουν laptop ή tablet και να το εξοφλήσουν σε 24 άτοκες, ισόποσες, μηνιαίες δόσεις, ενώ οι πρώτοι 2.000 πελάτες που θα χρησιμοποιήσουν τα κουπόνια θα έχουν και επιπλέον έκπτωση €15, €25 και €40, αντίστοιχα, στα ταμεία του Δικτύου Πωλήσεων της Cyta. Η προσφορά ισχύει μέχρι να εξαντληθούν τα κουπόνια ή τα αποθέματα.

    Επιπρόσθετα, οι πελάτες επωφελούνται δωρεάν μηνιαίας συνδρομής για δύο μήνες.

    Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές της Cytanet οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cyta.com.cy/internet-offers ή το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta (Cytashop, Telefone, Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Bionic), ή να καλούν χωρίς χρέωση το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles