23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Σήμερα τα μεσάνυκτα η μετάβαση στο μόνιμο ψηφιακό τηλεοπτικό περιβάλλον

    Η μετάβαση στο μόνιμο ψηφιακό τηλεοπτικό περιβάλλον θα γίνει σήμερα τα μεσάνυκτα Δευτέρα  5 Σεπτεμβρίου 2011 , μετά από απόφαση του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων και του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων.

    Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου με σχετική ανακοίνωση του πληροφορεί όλους τους τηλεθεατές ότι «οι εκπομπές του στη συχνότητα UHF 53 από τα σημεία εκπομπής στο Καλό Χωριό Λάρνακας, την Αγλαντζιά και το Παραλίμνι τερματίζονται τα μεσάνυκτα της 5ης Σεπτεμβρίου».

    Αναφέρει επίσης ότι, από το Καλό Χωριό Λάρνακας και την Αγλαντζιά το ΡΙΚ θα εκπέμπει από τη συχνότητα UHF 37 και από το Παραλίμνι το ΡΙΚ θα εκπέμπει από τη συχνότητα UHF 28.

    Τέλος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Λόγω της μετάβασης στο μόνιμο ψηφιακό τηλεοπτικό περιβάλλον, όλες οι συσκευές τηλεόρασης και αποκωδικοποιητές, ανεξάρτητα από τη συχνότητα στην οποία λαμβάνουν τα προγράμματα του ΡΙΚ, πρέπει να συντονιστούν ξανά από τις πρωινές ώρες της 6ης Σεπτεμβρίου».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles