21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Σε RED & Wine party μετατράπηκε η προχθεσινή παρουσίαση των νέων Προγραμμάτων Συμβολαίου RED της Cytamobile-Vodafone

    RED8

    Σε ένα RED & Wine party μετατράπηκε η προχθεσινή παρουσίαση των νέων Προγραμμάτων  Συμβολαίου RED της Cytamobile-Vodafone που έγινε στα Κεντρικά γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, για τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ και τους συνεργάτες της.  Και πώς να μην γινόταν έτσι.. αφού κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τα RED, έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηρίστηκα, που προδιαγράφουν μια εξαίρετη… πορεία για την συνέχεια!

    Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Άριστoς Ριρής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε μια εποχή δύσκολη, εμείς, οι άνθρωποι της Cyta,  επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες μας, το πάθος μας, την αισιοδοξία μας, σκεφτόμαστε και αντιδρούμε θετικά, βλέπουμε με αισιοδοξία το αύριο, λέγοντας ναι στα καλά πράγματα, που κάνουν την επικοινωνία μας πιο απλή και πιο εύκολη όσο ποτέ άλλοτε!  Βάζοντας έτσι και ψηλά τον πήχη για τον ανταγωνισμό».

    Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.Cytamobile-Vodafone.com ή να απευθύνονται στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Cyta 132, καθώς και στα καταστήματα του Δικτύου Πωλήσεων Cytamobile-Vodafone (Cytashop,Telefone, Αηλιώτης, Sound Tech, Hadjimitsis, Αcapella, SmartCom).

    RED10

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles