18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» που κυκλοφόρησε σήμερα: Project Loon: «Αιθέρες δόξης λαμπροί»..

    Με αναλυτικό αφιέρωμα στο All about Windows Phone GDR2 και το πολυαναμενόμενο Lumia Amber Update για τα Windows 8 της Nokia, κυκλοφόρησε σήμερα 24 Δεκεμβρίου το νέο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY».

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Project Loon: «Αιθέρες δόξης λαμπροί..» EXIT: «Είναι ασφαλή τα smartphones μας;..» και EVENT:  Επίσημο λανσάρισμα των νέων Προγραμμάτων Συμβολαίου Red της CytamobileVodafone.

    Δείτε επίσης: SAMSUNG GALAXY GEAR «Ένα ρολόι πιο “έξυπνο” από τα άλλα, ειδικά σχεδιασμένο-αρχικά-για το «θηριώδες» Note 3!, ASUS PADFONE INFINITY 2 «Έτοιμο να υπερασπιστεί τις..χρυσές σελίδες που έγραψαν τα προηγούμενα Padfone» και HTC ONE MAX « Μοναδικό όχι μονό με το όνομα του αλλά και με… τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ».

    Στο νέο τεύχος δείτε επίσης: 

    Megatest: camera Phones «Τα 5 mid-range κινητά που θα συμπαθήσει το πορτοφόλι σας..».

    HOT SPOT: Νέο Apple Ipad Air, ακόμη πιο λεπτό αλλά και πιο ισχυρό!.

    REVIEWSamsung Galaxy Note 3 o «βασιλιάς» των phablets βρίσκεται επίσημα στις προθήκες των καταστημάτων και ο ανταγωνισμός… έχει εξαφανιστεί.

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles