17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Στρατηγική συνεργασία της ελληνικής εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών PLANET με την κυπριακή εταιρεία ABS

    H ελληνική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών PLANET, προχώρησε πρόσφατα σε μια νέα στρατηγική συμμαχία με την κυπριακή εταιρεία ABS, με σκοπό την περαιτέρω εδραιώσει της στην αγορά της Κύπρου.

    Στόχος της στρατηγικής συμμαχίας των 2 εταιρειών είναι η από κοινού παροχή υπηρεσιών τόσο προς την κυπριακή Δημόσια Διοίκηση και τις δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, όσο και προς τις μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις της Κύπρου, αξιοποιώντας την ευρεία εμπειρία και τις διεθνείς συνεργασίες της PLANET και την εξειδικευμένη γνώση της τοπικής αγοράς από την πλευρά της ABS.

    Προτεραιότητα δίνεται σε υπηρεσίες που αφορούν τον εκσυγχρονισμό δομών, λειτουργιών και συστημάτων της δημόσιας διοίκησης, την εφαρμογή του Μνημονίου, την αναδιάρθρωση του Τραπεζικού τομέα, τις αποκρατικοποιήσεις, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, τη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και τη διοίκηση έργων υποδομής.

    Σημειώνεται ότι η PLANET, έχει ως στρατηγικό εταίρο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας που συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών παρέχοντας υπηρεσίες διοίκησης επιχειρήσεων, στρατηγικής και χρηματοοικονομικής διοίκησης, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, διοίκησης αναπτυξιακών επενδυτικών έργων και προγραμμάτων, διοίκησης έργων και κατασκευών.

    Η κυπριακή εταιρεία ABS, άρχισε από τον Απρίλιο του 2013 να  δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών  σε παρόμοιους τομείς όπως και η PLANET, με όραμα να βοηθήσει την κυπριακή οικονομία συμπληρώνοντας το κενό που υπάρχει στην προσφορά παρόμοιων  υπηρεσιών. Στο στρατηγικό σχεδιασμό της ABS είναι τόσο η επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό όσο και οι στρατηγικές συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες του χώρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles