23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στόχος της Cyta Ελλάδος για το 2013 παραμένει η είσοδός της στον τομέα της κινητής

     

    cyta hellas logo mobile-antenna

     

    Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2012, ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Χρίστος Λιμνατίτης ανέφερε: «Σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική χρονιά για την Ελλάδα και παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η Cyta Ελλάδος κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση πανελλαδικά σε καθαρή αύξηση Πελατών το 2012 μεταξύ όλων των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, κατακτώντας μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 10% στο συνολικό μερίδιο της αγοράς των ευρυζωνικών συνδέσεων της χώρας. Παράλληλα, κατάφερε να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της συγκριτικά με το 2011 κατά 63%, μειώνοντας σταθερά τις ζημιές της, κατά 40,37% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Είναι βέβαιο ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να προβαίνει και στο μέλλον σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε η Cyta να παραμείνει μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο στην Ελλάδα».

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cyta Ελλάδος η οποία ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στην ελληνική αγορά μέσα στην κρίση, έχει καταφέρει σε λιγότερο από 5 χρόνια εμπορικής λειτουργίας να μπει το δʼ τρίμηνο του 2012 σε τροχιά λειτουργικής κερδοφορίας, αποκτώντας έτσι σημαντικό πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση των αντίξοων συνθηκών στη χώρα και εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της ανάπτυξής της.

    Υπενθυμίζεται ότι βασικός στόχος της Cyta Ελλάδος για το 2013 παραμένει και η είσοδός της στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας μέσω του μοντέλου Εικονικού Παρόχου MVNO (Mobile Virtual Network Operator), εξετάζοντας το λανσάρισμα νέων, συνδυασμένων καινοτόμων υπηρεσιών κινητής και σταθερής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles