21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Συμμετοχή της Cyta στο 4ο συνέδριο Infocom.cy με θέμα Connected Economy @ a Connected World

    Η Cyta ήταν ένας από τους Χρυσούς χορηγούς του 4ου συνεδρίου Infocom.cy, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2012, στη Λευκωσία. Το θέμα του συνεδρίου φέτος ήταν «Connected Economy @ a Connected World».

    Το συνέδριο ήταν χωρισμένο σε τέσσερις  ενότητες:

    1. Η Κύπρος στο «τιμόνι» της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Η τεχνολογία καταλύτης της εξέλιξης!
    2. Smartphones @ Μοbile Internet: Θαυμαστός καινούργιος κόσμος!
    3. The new TV era:  Beyond the “black box”!
    4. CEO Summit: Αναζητώντας τη χρυσή τομή

    Η Cyta συμμετείχε με εκπρόσωπό της στη συζήτηση της κάθε ενότητας. Στην 4η ενότητα, η οποία χαρακτηρίστηκε από τους διοργανωτές ως η κορωνίδα του συνεδρίου, συμμετείχε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της κ. Φώτης Σαββίδης.

    Αξίζει να σημειωθεί, πως η Cyta τιμήθηκε με τριπλή διάκριση στο συνέδριο. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές βράβευσαν τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta κ. Φώτη Σαββίδη με το βραβείο «Manager of the year» (Διευθυντής της Χρονιάς), το προϊόν της Cytamobile-Vodafone «Make Your Own» βραβεύτηκε για το 2011 ως «Product of the year» (Προϊόν της Χρονιάς), ενώ στη θυγατρική εταιρεία Cyta Hellas απονεμήθηκε το βραβείο «Business Excellence» (Επιχειρηματική Αριστεία) για την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία της στην Ελληνική αγορά.

    Στη διοργάνωση συμμετείχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, στελέχη και εκπρόσωποι εταιρειών τηλεπικοινωνιών από την Κύπρο και την Ελλάδα, οι ρυθμιστικές αρχές και εκπρόσωποι δικτύων διανομής. Η Cyta συμμετείχε για 4η χρονιά στη διοργάνωση, παρουσιάζοντας τη συνολική της προσφορά στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας για τη δημιουργία και προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών, που θα εξυπηρετήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου.

    Στο συνέδριο κατατέθηκαν εισηγήσεις και έγιναν συζητήσεις, από τους εμπλεκόμενους φορείς, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του εξαμήνου της Ευρωπαϊκής Προεδρίας από τη χώρα μας. Συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους μπορεί η τεχνολογία να συμβάλει σε αυτό, πιθανά διλήμματα, ευκαιρίες, προκλήσεις και πιθανές λύσεις κτλ. Αναλύθηκαν, επίσης, θέματα όπως, η πλήρης επικράτηση των Smartphones, ιδιαίτερα στις αγορές των ανεπτυγμένων χωρών, οι καινούριες προκλήσεις της «έξυπνης» TV και πολλά άλλα.

    Επιπρόσθετα, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της, που ετοιμάστηκε για τις ανάγκες του συνεδρίου, η Cyta παρουσίασε λύσεις για επαγγελματίες, για επιχειρήσεις, καθώς και υπηρεσίες software.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles