25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Συνδρομητές PrimeTel αξιολόγησαν την πλατφόρμα SARACEN

    Winners_print

    Το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό έργο SARACEN, το οποίο συν-χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το 7o Πρόγραμμα Πλαίσιο, παρέχει μια εφαρμογή  διανομής πολυμέσων μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας τεχνολογίες, που εξασφαλίζουν  όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα ανταλλαγής βίντεο μεταξύ των χρηστών του, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες του δικτύου (π.χ. ταχύτητα ADSL) και των τερματικών συσκευών του καθενός (π.χ. υπολογιστής).

    Την πλατφόρμα SARACEN είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποίησαν και να αξιολόγησαν εκατοντάδες χρήστες ανάμεσά τους και αρκετοί συνδρομητές της PrimeTel. Κάθε ένας από αυτούς είχε την δυνατότητα να εκφράσει τη γνώμη του για την πλατφόρμα και να εισηγηθεί περεταίρω χαρακτηριστικά με σκοπό την βελτίωση της πλατφόρμας.

    Κατά την πλοήγησή του ο χρήστης στην εφαρμογή είχε την ευκαιρία να διαμορφώσει το προφίλ του και να ενταχθεί σε ομάδες ατόμων με τα ίδια ενδιαφέροντα και να απολαύσει μία μοναδική εμπειρία πρόσβασης σε ταινίες, documentaries καθώς και στιγμιότυπα από ποδοσφαιρικούς αγώνες που είναι διαθέσιμοι στην PrimeTV πλατφόρμα της PrimeTel. Ταυτόχρονα όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση διεκδικώντας ένα από τα δώρα. Τυχεροί νικητές  αναδείχθηκαν έπειτα από κλήρωση, οι Μάρκος Φούτα, ο οποίος κέρδισε ένα PS3, Έλενα Ευσταθίου που κέρδισε ένα HP Compaq Presario και η Χριστίνα Παναγιώτου ένα ACER Aspire One.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles