16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Συνεργασία του Πανεπιστήμιου UCLan Κύπρου, με την Cisco Networking Academy

    Το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire, Κύπρου (UCLan Κύπρου), ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με τη Cisco Networking Academy που αφορά το  πρόγραμμα CCNA Exploration.  Αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας του Πανεπιστημίου με τη Cisco Networking Academy, είναι η έναρξη στις 18 Φεβρουαρίου 2013 του νέου προγράμματος CCNA Exploration .

    Όπως είναι γνωστό, το CCNA Exploration προσφέρει σε βάθος θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, στο τομέα των δικτύων. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές με προηγμένες ικανότητες στην ανάλυση καθώς και στην επίλυση προβλημάτων όπως φοιτητές στην πληροφορική, εφαρμοσμένη μηχανική, τα μαθηματικά, και για επαγγελματίες που θα ήθελαν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και να αποκτήσουν ένα πιστοποιημένο δίπλωμα.

    Παράλληλα το Cisco CCNA Exploration βοηθά τους φοιτητές να προετοιμαστούν για την επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία στην Πληροφορική σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

    Επιπρόσθετα το πρόγραμμα σπουδών Cisco CCNA Exploration παρέχει μια περιεκτική επισκόπηση στον τομέα της δικτύωσης: από τις βασικές αρχές μέχρι και προηγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες, παρέχοντας ταυτόχρονα ευκαιρίες για πρακτική εμπειρία και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Η διδακτέα ύλη καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα οποία καλύπτουν τις έννοιες δικτύωσης Επιπλέον, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης και ευθυγραμμίζεται πλήρως επιτυχημένα με τις έννοιες της εφαρμοσμένης μηχανικής. Οι διαδραστικές δραστηριότητες είναι ενσωματωμένες στο πρόγραμμα σπουδών, μαζί με λεπτομερές, θεωρητικό περιεχόμενο. Τα εργαστήρια κτίζουν την κριτική και αναλυτική σκέψη και προωθούν την έρευνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles