18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα προϊόντα Motorhead στην Κύπρο από την Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Ετοιμαστείτε να… ροκάρετε στο maximum!

    Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού ροκάδες και λάτρεις των μεγάλου κυβισμού μηχανών, αφού η νέα εξαιρετική σειρά των ποιοτικών προϊόντων MOTORHEAD έρχεται… σύντομα στην Κύπρο από την εταιρεία  Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Κομμάτια-σταθμοί, αριστουργηματικές μελωδίες όπως το The Game, Ace of Spades, Killed by Death, Deaf Forever, Shine, Bomber, No Class, ύμνοι για τους λάτρεις της hard rock και της ποιοτικής metal, προήλθαν από ένα συγκρότημα που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στην παγκόσμια μουσική, τους Motorhead. Το βρετανικό συγκρότημα λοιπόν, σε συνεργασία με την Krusell (έχει αναλάβει το μάρκετινγκ και τη διανομή) προχώρησαν στη δημιουργία ενός νέου brand, του Motorheadphones και ναι, πολύ καλά καταλάβατε: πρόκειται για  ακουστικά και ποιοτικές προστατευτικές θήκες που φέρουν την υπογραφή των Motorhead!

    Σε ό,τι αφορά την Motorhead στην IFA 2012, η Krusell έδωσε ένα μοναδικό ρεσιτάλ, αφού έφερε για ένα αναπάντεχο live τους ίδιους τους Motorhead –οι μυημένοι γνωρίζουν πως κανένα βίντεο δεν μπορεί να αναπαράγει την εμπειρία ενός live των Motorhead! Ετοιμαστείτε να… ροκάρετε λοιπόν με τα  ποιοτικά προϊόντα Motorhead τα οποία αναμένεται να  είναι διαθέσιμα  στην Κύπρο περί  τα μέσα του επόμενου  μήνα.

    Η σειρές των προϊόντων MOTORHEAD, θα διανέμονται επίσημα στην Κύπρο από την εταιρεία  Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ , αφού η διανομή παγκοσμίως της MOTORHEAD ανατέθηκε στην KRUSELL, που όπως είναι γνωστό αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles