17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεπικοινωνιακές λύσεις για επιχειρήσεις από την ΜΤΝ Business

    Υφιστάμενοι και δυνητικοί πελάτες της ΜΤΝ, ήταν παρόντες στην σημερινή εκδήλωση που οργάνωσε η MTN Business, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία.

    NS012564

    Στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, κ. Philip van Dalsen, παρουσίασε την MTN Business και τις λύσεις που παρέχει για τις επιχειρήσεις , οι οποίες περιλαμβάνουν: Σταθερή τηλεφωνία, Εταιρική κινητή τηλεφωνία,  παροχή service επί 24ωρου βάσεως και τέλος ανταγωνιστικές χρεώσεις

    Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε επίσης η λειτουργία των δύο MTN Business Support Centers, με αποκλειστικό ρόλο την εξυπηρέτηση του συνόλου των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των εταιρικών πελατών.

    O κ. Philip Van Dalsen, CEO, δήλωσε σχετικά: «Στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου η τεχνολογία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε οργανισμού και η ταχύτητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ο κατάλληλος τηλεπικοινωνιακός συνεργάτης είναι ο παράγοντας που εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας σας, και πάνω απ’ όλα, κρατά τους πελάτες σας ευχαριστημένους».

    NS012466

    Ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business, παρουσίασε το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών της ΜΤΝ Business, καθώς και την ΜΤΝ Cloud Business Telephony, μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας για μικρές και μεγάλες εταιρείες. H υπηρεσία ΜΤΝ Cloud Business Telephony προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και προσφέρεται με ένα μηνιαίο πάγιο, αντικαθιστώντας πλήρως τα συμβατικά τηλεφωνικά συστήματα και εξοικονομώντας τα ποσά που απαιτούνται για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού τους.

    NS012546

    Ο κ. Κοσμάς Αδάμ, Chief Technology Information Officer ΜΤΝ, περιέγραψε τα σχέδια για την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών και τις περαιτέρω επενδύσεις στις υποδομές της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles