15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το δίκτυο της Cyta στην Ελλάδα επεκτείνεται στην Πελοπόννησο

    Με επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της οπτικών ινών, μήκους άνω των 2.500 χλμ. και στους επτά Νομούς της Πελοποννήσου, συνεχίζει την πορεία της στην Ελλάδα, η Cyta . Μετά από 3,5 μόλις, χρόνια εμπορικής δραστηριότητας, η εταιρεία καλύπτει περίπου το 68% του πληθυσμού της χώρας, παραμένοντας πιστή στο στρατηγικό της σχεδιασμό.

    Η Cyta με επιτυχημένη παρουσία στην Πάτρα από το 2010 και με ιδιόκτητο κατάστημα στην πόλη, προσφέρει πλέον υπηρεσίες σε όλους τους Nομούς της Πελοποννήσου: Κορινθία (Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο), Ηλεία (Πύργος), Μεσσηνία (Καλαμάτα), Αρκαδία (Τρίπολη), Λακωνία (Σπάρτη), Αχαΐα (Αίγιο) και Αργολίδα (Άργος, Ναύπλιο).

    Με αφορμή την είσοδο σε νέες περιοχές, ο Γενικός Διευθυντής της Cyta στην Ελλάδα, κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως, επισήμανε τα εξής: «Με τη σταδιακή μας επέκταση, πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στη διεύρυνση των επιλογών επικοινωνίας για τον οικιακό και τον επιχειρηματικό πελάτη, αλλά και στην ανάπτυξη της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας. Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας των προϊόντων μας είναι το γεγονός ότι δεν αναγκάζουμε ποτέ τον πελάτη μας να αγοράσει κάτι που δεν χρησιμοποιεί, περιορίζοντας έτσι αισθητά τα κόστη του».

    Η απρόσκοπτη ανάπτυξη της Cyta Ελλάδος θεωρείται αποτέλεσμα των καλά μελετημένων και σταθερών βημάτων της, αλλά και των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της. Η εταιρεία στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία, έχοντας πραγματοποιήσει στην Ελλάδα σημαντικότατες επενδύσεις, ύψους άνω των 150 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, οι 270.000 σημερινοί ενεργοί πελάτες της, έχουν προσφέρει στη Cyta μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά, με το μερίδιό της, μεταξύ των εναλλακτικών παρόχων, να ξεπερνά το 15%, σημειώνοντας τη δυναμικότερη ανάπτυξη στον κλάδο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles